De volledige video van Kevin Hart en David Beckham op weg naar Vegas voor H&M

De volledige video van Kevin Hart en David Beckham op weg naar Vegas voor H&M

Na de teaser clip voor zijn Modern Essentials campagne van deze maand, heeft H&M eindelijk de volledige video met David Beckham en Kevin Hart onthuld. Halen de twee Las Vegas en wat vinden we van de collectie herenkleding?

De laatste advertentie video toont de twee wanneer ze beginnen aan een enerverende roadtrip naar Las Vegas om de aankomende musical I, Beckham: The Musical te promoten, uiteraard in de Selected by David Beckham collectie.

Op weg naar Vegas lopen Becks en Hart echter aan tegen allerlei problemen – wat zorgt voor hilarische taferelen – voordat ze de tourbus volledig total loss krijgen na een ‘klein’ ongelukje.

Zullen ze uiteindelijk Sin City bereiken? Bekijk de clip om dat uit te vinden en ontdek vooral ook de H&M Modern Essentiels selected by David Beckham. De collectie bestaat uit onder andere moderne, smaakvolle schoenen, overhemden, jassen en broeken, typisch passend by Beckham en zijn keurige, Britse persoonlijkheid als gentleman. Het lijkt er desondanks op dat we geen accessoires zoals petten, handschoenen, dassen of hoeden te zien krijgen jammer genoeg.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram