Roep nu de hulp in van Andy van der Meijde en John de Wolf om jouw teamgenoot terug te pakken

Roep nu de hulp in van Andy van der Meijde en John de Wolf om jouw teamgenoot terug te pakken

Alsandy-van-der-meijde-john-de-wolf-prank-unox amateurvoetballers krijgen we er allemaal mee te maken, teamgenoten die een loopje nemen met de rest van het team. Zodat we deze spelers eens goed terug kunnen pakken, introduceert Unox Bierbommetjes de ‘Vriendendiensten’ met Andy van der Meijde en John de Wolf.

Laten we eerlijk zijn en het rijtje afgaan, want we kennen ze allemaal; een wisselspeler die weigert te vlaggen, een rechtsback die meer aan aanvallen dan verdedigen denkt, een linksbuiten die de bal nooit afspeelt, een verdediger die zonder overleg op buitenspel besluit te spelen, een keeper die meer met bier en snacks bezig is dan met de wedstrijd, een ’tien’ die blijft mekkeren tegen de scheids, een aanvoerder die zelf regelmatig te laat komt of teamgenoten die altijd als laatste douchen en de kleedkamer als een varkensstal achter laten.

Omdat we deze jongens allemaal kennen en – ondanks de liefde voor het team – hekelen, lanceert Unox Bierbommetjes nu iets geweldigs: Vriendendiensten.

scheidsrechter-zeiken-amateurvoetbal-mannenstyleLeer ze een lesje!

Voetbalteams kunnen met hulp van FC de Rebellen – bestaande uit o.a. oud-profs Andy van der Meijde, John de Wolf, Theo Jansen – deze ‘lastige’ teamgenoten lekker in de zeik nemen.

FC de Rebellen is onderdeel van de ‘Vriendendiensten‘ van Unox Bierbommetjes, en het is heel simpel: Vriendenteams in het voetbal kunnen een teamgenoot op een ludieke manier terug  pakken voor bijvoorbeeld diens nare houding in het veld, zijn gepingel in eigen 16 of zijn gebrek aan discipline – “verdedig eens mee!”.

Geef je nu op

Teams die kans willen maken op de Vriendendienst kunnen zich gemakkelijk opgeven via www.unox.nl/vriendendiensten. Uit de inzendingen worden vervolgens vriendenteams gekozen die samen met ‘FC de Rebellen’ hun teamgenoot te grazen gaan nemen. De video’s van deze ‘pranks’ zullen natuurlijk ‘viral’ gaan, want ze verschijnen op de Facebookpagina van Unox. Het doel van de campagne van Unox Bierbommetjes is natuurlijk om vriendschappen te versterken en deze te vieren.

De eerste ‘prank’ door Andy & John

Middenvelder Stefan is zo’n speler die iedere keer weer te laat aanwezig is, waardoor zijn team veelvuldig de wedstrijd met tien man moet starten. De voetbalvrienden besloten de laatkomer terug te pakken. Andy van der Meijde en John de Wolf werden namens FC de Rebellen ingeschakeld om Stefan eens flink te grazen te nemen.

unox-vriendendiensten-prank-videoVermomd als agenten van de Mobiele Eenheid vielen zij het huis van de slaapkop binnen en lichtten hem van zijn bed. Pas in de kleedkamer beseft Stefan dat hij in de maling wordt genomen als de blinddoek af gaat en zijn teamgenoten om hem heen staan. “Nooit meer te laat komen hè,” spreekt John hem toe, waarna de voetballers onder het genot van bierbommetjes en een biertje nog eens lachen om de geslaagde ‘prank’.

De spelers van FC de Rebellen

FC de Rebellen bestaat uit oud-voetballers die bekend staan om hun karakter (eigenzinnigheid). Plezier stond altijd voorop entijdens hun actieve carrières hebben zij zelf ook regelmatig de regels aan hun laars gelapt. Het aan de stok krijgen met trainers, managers, bestuurders, scheidsrechters en medespelers was hen dan ook niet vreemd.

Nu hebben ze zich verenigd in een team. Naast Andy van der Meijde en John de Wolf zijn ook Glenn Helder, Paul Bosvelt, Theo Jansen, André Ooijer, Luc Nilis, Ricky van den Bergh, Barry van Gaalen, Sjaak Polak en Patrick Pothuizen onderdeel van de nu al beruchte selectie.

Geef jouw team en die lastige teamgenoot nu op via:

Unox.nl/Vriendendiensten

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram