Een blik in Johnny Depp’s enorme Penthouse in Downtown LA

Een blik in Johnny Depp’s enorme Penthouse in Downtown LA

De wereldberoemde acteur Johnny Depp heeft onlangs zijn enorme penthouse in Los Angeles, Californië op de markt gezet voor een forse $ 12.8 miljoen. Wij werpen een blik binnen en buiten het droomhuis..

De royale woning ligt bovenop op de beroemde East-Columbia Building en is opgebouwd uit vijf condo eenheden. Volgens The Wall Street Journal, maakte Depp een reeks transacties tussen 2007 en 2008 om alle appartementen te kopen, om zo tot één grote penthouse te komen. De filmster betaalde uiteindelijk ongeveer $ 7.2 miljoen voor de cluster van kamers.

johnny-depp-penthouse-los-angeles-1

Het penthouse is prachtig om naar te kijken, maar het heeft een zeer unieke eigenschap: alle kamers zijn in hetzelfde formaat bewaard gebleven en Depp heeft alleen deuropening toegevoegd om een mooie, naadloze enfilade te creëren.

“Blijkbaar Depp wilde niet de “integriteit” van elke suite ruïneren”, aldus makelaar Kevin Dees van Partners Trust. Niet te vergeten, kopers kunnen kamers en hun onderling verbinding verbreken, indien zij dat wensen.

johnny-depp-penthouse-los-angeles-15

Al met al beschikt de prachtige penthouse over ruim 3500 vierkante meter, zijn de muren beschilderd met opvallende kleurstellingen (een muur werd opgeluisterd door het Braziliaanse straatkunstenaars-duo Os Gêmeos) en een enorm eigen terras. Check de foto’s hieronder en de video bovenaan!

Bron: real altor listing/ad (fair use). Courtesy of Kevin Dees & Partners/Trust. Foto’s door James Lang, Berlyn Photography.

johnny-depp-penthouse-los-angeles-2

johnny-depp-penthouse-los-angeles-3

johnny-depp-penthouse-los-angeles-4

johnny-depp-penthouse-los-angeles-5

johnny-depp-penthouse-los-angeles-6

johnny-depp-penthouse-los-angeles-7

johnny-depp-penthouse-los-angeles-8

johnny-depp-penthouse-los-angeles-9

johnny-depp-penthouse-los-angeles-10

johnny-depp-penthouse-los-angeles-11

johnny-depp-penthouse-los-angeles-12

johnny-depp-penthouse-los-angeles-13

johnny-depp-penthouse-los-angeles-14

Post a Comment

#Volg ons op Instagram