Levi’s presenteert de nieuwe Commuter Fall 2016 collectie voor fietsers..

Levi’s presenteert de nieuwe Commuter Fall 2016 collectie voor fietsers..

levis-commuter-2016-fall-lookbook

Levi’s blijft de ‘urban’ fietsers voorzien van duurzame, technische stoffen met de Levi’s Commuter collectie voor dit najaar; de Levi’s Commuter Fall 2016 collectie.

De nieuwe serie bouwt voort op de rode draag van de vorige Commuter reeks, terwijl de introductie van nieuwe modellen en innovatie op het gebied van stof ons gereed maken voor de koudere maanden.

Samen met de slim-fit jeans en broek met reflecterende accenten, innoveert Levi’s met de introductie van Endurance Fabric, een lichtgewicht materiaal dat Cordura vezel toepast voor een betere sterkte en slijtvastheid.

levis-commuter-2016-fall-lookbook-2

Ook dit seizoen zien we van het in San Francisco gevestigde denim merk de meer traditionele Levi’s items, zoals zijn nieuwste vertolking van de klassieke Trucker Jacket. Deze iconische denim bovenkleding kreeg een make-over met een gemoderniseerde silhouet, met inbegrip van fold-down kraag en reflecterende details voor een betere zichtbaarheid op de fiets.

Andere highlights uit de collectie zijn voorzien van een waterdicht coach jas en neerzetten t-shirts ontworpen door kunstenaar Kyler Martz.

Als je op zoek bent naar meer informatie, check dan de collectie in de Levi’s winkels wereldwijd of surf naar Levi.com.

levis-commuter-2016-fall-lookbook-3

levis-commuter-2016-fall-lookbook-4

levis-commuter-2016-herfst-lookbook-5

levis-commuter-2016-herfst-lookbook-6

levis-commuter-2016-herfst-lookbook-7

levis-commuter-2016-herfst-lookbook-8

Post a Comment

#Volg ons op Instagram