Zo is vliegen in een $ 21K Emirates First Class stoel.. (VIDEO)

Zo is vliegen in een $ 21K Emirates First Class stoel.. (VIDEO)

Casey Neistat is een lucky guy. Hij kreeg onlangs een upgrade van business class naar first class tijdens een Emirates vlucht van Dubai International Airport naar New York City – verkoopprijs? Maar liefst $ 21K. Neistat filmde de hele ervaring van start tot finish.

Het moge duidelijk zijn, Emirates bespaart niet op luxe in de eerste klasse. Om het eigenlijk schandalige prijskaartje te rechtvaardigen, kan je stoel niet alleen helemaal naar achteren (waardoor het een bedje wordt), maar plichtsgetrouwe stewardessen weigeren je letterlijk je eigen bed op te maken.

Voor fans van privacy zijn er gemotoriseerde deuren en een goed gevulde (en onnodig gemotoriseerde) mini-bar. Er is een menu met heerlijke lekkernijen beschikbaar voor passagiers, te bestellen middels à la carte-stijl. Neistat kiest voor het meest luxueuze dat hij kan vinden: kaviaar. Goodie bags worden standaard geleverd trouwens.

Na een goede nachtrust in de geheel achteroverstaande sleeper-seat, wordt elke passagier ‘getrakteerd’ op 30 minuten in de first class badkamer – die eigenlijk meer weg heeft van een spa. Er staan echte orchideeën, luxe toiletartikelen en vijf minuten waterdruk om te douchen op kilometers hoogte en op hoge snelheid.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram