De wijnrode Nike Tiempo Pirlo voetbalschoenen bestel je hier

De wijnrode Nike Tiempo Pirlo voetbalschoenen bestel je hier

nike-tiempo-pirlo-kopen-voetbalschoenen

Ook voor non-voetballiefhebbers is Pirlo wellicht een bekend gezicht. De Italiaan is een stijlvolle verschijning en wordt net als wijn met de jaren beter. Ter ere van Pirlo’s affiniteit met wijn heeft Nike de limited edition Tiempo Pirlo voetbalschoenen ontworpen en die bestel je hier..

Als er één ding is dat voor de Italiaanse legende Andrea Pirlo net zo’n obsessie is als voetbal, dan is dat het maken van wijn. De geschiedenis van Pirlo met wijn brengt ons terug naar zijn jeugd in Flero, waar hij veel tijd doorbracht met het oogsten van druiven op de lokale wijngaarden.

andrea-pirlo-wijn-nike-tiempo

Zijn passie voor goede wijn heeft ertoe geleid dat Pirlo en zijn familie een wijnmakerij openden, genaamd Pratum Coller. Om Pirlo’s dubbele loopbaan als voetballer en wijnmaker te vieren, heeft Nike Football een limited edition Tiempo Pirlo onthuld.

De bovenzijde van de voetbalschoen bestaat uit premium Alegria leer in een merlot kleur, geïnspireerd door het sap van de druif. Net als bij Pratum Coller’s logo, zien we vier gouden sterren op de boot van de hielkap, tevens refererend aan de WK-titels van Italië. De Italiaanse vlag vinden we dan ook terug bij de veters.

nike-tiempo-pirlo-kopen-voetbalschoenen-1

Als een knipoog naar het erfgoed van Tiempo en het proces van de productie van wijn, verschijnt “Aged Sinds ’94” in metallic goud op een echte kurken voering en ook in de stip op de schoenendoos. De voetbalschoenen zijn net als een fles wijn verpakt en voorzien van een extra inlegzool.

Bestel de limited edition Nike Tiempo Pirlo voetbalschoenen hier:

http://store.nike.com/nl/en_gb/pw/football-shoes/oi3Zpd4?ipp=120

nike-tiempo-pirlo-kopen-voetbalschoenen-0

nike-tiempo-pirlo-kopen-voetbalschoenen-2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram