Trailer: Christian Bale terug in actie in WWI film ‘The Promise’

Trailer: Christian Bale terug in actie in WWI film ‘The Promise’

Het is alweer even geleden, maar The Dark Knight acteur Christian Bale is terug een wat heldhaftigere rol in de WWI film ‘The Promise’. Bekijk nu de trailer!

Na rollen als slonzige, dikke gelukszoeker in American Hustle en financiële analist in The Big Short, is de voormalig Batman-ster eindelijk weer klaar om de mentale en fysieke strijd aan te gaan met ‘bad guys’. Desondanks zien we Bale in een rol als nooit te voren in The Promise, die net in première ging bij het Toronto International Film Festival..

The Promise is een episch historisch drama in het straatje van old-school klassiekers als Doctor Zhivago, en hoewel het zich afspeelt in het hectische landschap van Europa in de Eerste Wereldoorlog, vertelt de film een verhaal dat weinig bekendheid geniet buiten de hardcore geschiedeniskenners.

Oscar Isaac leidt de cast als een jonge medische student die reist naar Constantinopel, net op tijd om getuige te zijn van de systematische genocide door het Ottomaanse Rijk op de Armeense bevolking, één van de vele wreedheden begaan in dit theater van de oorlog.

Bale schittert als Christopher Myers, een Amerikaanse journalist die wordt gevangen in een driehoeksverhouding met Isaac en zijn Armeense verloofde, waardoor drama plaatsvindt op persoonlijke en grote schaal.

Stay tuned voor de officiële releasedatum van The Promise.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram