Met ROCYCLE heeft Nederland een nieuwe indoor fietssensatie

Met ROCYCLE heeft Nederland een nieuwe indoor fietssensatie

rocycle-indoor-fietsen-amsterdam

ROCYCLE introduceert een nieuwe, intensieve training op de fiets in hartje Amsterdam en geen zorgen om het hectische verkeer, het is indoor! Bij deze ‘full body’ workout draait het om muziek, positieve energie en een totaal beleving.

Je fietst bij kaarslicht, in een geluidsdichte studio op de knallende muziek van Rihanna en Drake. ROCYCLE is niet alleen als ultieme ‘health station’ uniek, ook met de high-end service onderscheidt het zich van de rest; bij de boutique fitness studio ontvang je onder andere bij binnenkomst fietsschoenen, een flesje water en ook je sporthanddoek ligt klaar.  Binnen het uur loop je vol nieuwe energie de studio uit.

rocycle-indoor-fietsen-amsterdam-studio

Rocycle Workout

De ‘full body’ workouts duren 45 of 60 minuten. Je fietst voornamelijk uit het zadel, in een specifieke ROCYCLE houding waardoor je je core traint en je hartslag flink omhoog gaat.

Tijdens de les train je ook je bovenlichaam met lichte gewichtjes en door hier en daar push ups op je stuur te doen. De instructeurs motiveren je om er alles uit te halen. Aan het einde van de les wordt er lang en diep gestretcht. Je loopt voldaan de les uit en je voelt de energie door je lichaam stromen. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt.

Muziek

Muziek is alles bij ROCYCLE. Iedere instructeur heeft zijn eigen smaak en wekelijks passen ze hun muziek voor de les aan.  Alles komt voorbij, van deep house tot pop, van R&B tot hip hop. Denk aan een playlist gemixed met Calvin Harris, Rihanna, Diplo en Nirvana*. Je danst op je pedalen en laat je meeslepen door de muziek.

rocycle-indoor-fietsen-amsterdam-kleedkamer

Kleedruimte

Na de les geniet je heerlijk na in de luxueuze kleedkamers waar dikke, zachte handdoeken, krachtige salon föhns, haarelastiekjes en Zenology’s verzorgingsproducten incl. douchegel, shampoo, conditioner én body lotion voor je klaar staan.

Juice up!

In de lobby van Rocycle is een shop in shop van The Cold Pressed Juicery- het enige 100% biologische koudgeperst sappen en verse smoothies bedrijf van Nederland. Voor de les bestel je je smoothie en wanneer je uit je les komt, staat deze voor je klaar!

rocycle-indoor-fietsen-amsterdam-juice

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram