Trailer: ARQ is de nieuwe Sci-Fi Thriller van Netflix

Trailer: ARQ is de nieuwe Sci-Fi Thriller van Netflix

Met de recente successen van veel van zijn shows en films in het achterhoofd, brengt Netflix binnenkort nieuwe originele content met de sci-fi thriller ARQ..

Het nieuwe project van het streaming platform, ARQ, is niet een serie als Stranger Things of Narcos, maar een originele film. De film ziet er veelbelovend uit op basis van de trailer en is in feite een sci-fi thriller de dezelfde ‘feeling’ zoals films als 12 Monkeys, Looper, Groundhog Day en Source Code. De officiële beschrijving van de film luidt als volgt:

“In een dystopische toekomst moet een ingenieur, die zit opgesloten in een huis en wordt omringd door een mysterieuze bende gemaskerde indringers, een technologie beschermen die onbeperkte energie kan leveren en het einde van de oorlogen betekent die de wereld hebben kapot gemaakt”.

Hoewel we nog niet weten of dit een absolute ‘must-watch’ wordt, is onze interesse wel gewekt door het ’time loops’ element in de film en gaan we afwachten. Bekijk de trailer hierboven en laat ons weten wat je ervan denkt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram