Drake gaat een stipclub openen die ‘onvergetelijk’ moet worden..

Drake gaat een stipclub openen die ‘onvergetelijk’ moet worden..

Nee, het is geen grap in het kader van een albumlancering of campagne rondom een video clip, Drake heeft aangekondigd dat hij een stripclub gaat openen in Houston, Texas.

De 6 God deed de eerste aankondiging afgelopen weekend en beschrijft de onderneming als een “nieuwe danservaring.” Hoewel de rapper komt uit Toronto komt en niet uit Houston, heeft Drake lang de stad credits gegeven als instrumentele invloed in de vroege stadia van zijn carrière. Hij heeft zelfs de naam genoemd van verwerkt in zijn nummer ‘Houstatlantavegas’ uit 2009.

Tijdens de lancering van zijn pop-up bij Toyota Center gisteravond in diezelfde stad, werd bekend dat hij daadwerkelijk de stripclub in Houston zal gaan openen, maar dat deze een ‘andere kijk zal geven op hoe het moet worden gedaan.” De ‘strip joint’ zal  “The Ballet” gaan heten en zal openen in de stad ergens in 2017.

Drake vertelde de menigte:

“There’s a culture out there of dancing and it’s not about no strip club shit. It’s about these amazing women that we’ve got in one spot, the music that we’ve got, and the Houston culture that we got. I just wanna let you know that I’m going to bring it to you in the most honest and genuine way possible.”

 Hij postte ook onderstaande foto met beschrijving op Instagram.:

“Tonight is a different take on how it should be done in Houston. Treat yourself don’t cheat yourself. Where the women are on a pedestal and the surroundings are unforgettable.”

Wij zijn benieuwd of Drake er iets innovatiefs van weet te maken, met zogezegd meer respect voor de dames en meer waardering voor het dansen zelf. Mocht je ooit in de buurt zijn van Houston, laat het ons weten en de eerste dans is van ons!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram