De Wiko Mobile ‘Ufeel’ gebruikt vingerafdruktechnologie optimaal

De Wiko Mobile ‘Ufeel’ gebruikt vingerafdruktechnologie optimaal

wiko-ufeel-review-smarthpone

Dat je jouw iPhone of Samsung Galaxy opent middels de vingerafdruk van je duim is niks nieuws, maar je hebt natuurlijk meer vingers. De nieuwe Wiko Mobile Ufeel smartphone biedt naast een Android besturingssysteem en 13MP Sony Camera ook iets nieuws, geschikt voor al jouw vingers..

De gloednieuwe Ufeel van Wiko Mobile is als smartphone zijnde een frisse mix van materialen en kleuren. In een combinatie van metaal, zandsteen effect en sterke contrasten, heeft deze jonge gadget een 2.5D gebogen scherm voor een premium en ‘punchy’ look.

Daarnaast beschikt de telefoon over een helder 5” HD-scherm (IPS-display) en krachtige multimedia-ervaring middels 13 megapixel camera met een 5P lens voor fantastische foto’s aan de achterzijde, 5MP camera aan de voorkant met flits, 16 GB intern geheugen, 3GB RAM, Micro SD-slot, Dual SIM, Android M. en de ‘eyecatcher’ – in dit geval fingerprint catcher – een vingerafdruksensor met de mogelijkheid om maximaal 5 vingerafdrukken toe te voegen voor 5 verschillende toepassingen.

wiko-ufeel-review-smarthpone-1

Wiko heeft speciaal voor haar mid-range modellen gekozen voor unieke ontwerpen 5 subtiele, stijlvolle en super trendy kleuren: Space Grey, Chocolate, Slate, Lime and Creamy. Ufeel valt verder op door zijn Neo Retro look, een combinatie van hoogwaardige materialen met gedurfde contrasten en verfijnde details. In een snel wisselende markt, waar toestellen snel ‘outdated’ raken, onderscheidt de “U” zich verder door goede prestaties en een optimaal rendement op het gebied van vingerafdruktechnologie.

Vingerafdruktechnologie

De smartphone is in principe één van de meest persoonlijke voorwerpen die we bezitten. Hoe houden we deze veilig? Het antwoord is ‘vingerafdruktechnologie’. Alle smartphones uit het Wiko U-assortiment (Urban) zijn voorzien van een tweede-generatie vingerafdruksensor. Het ontgrendelen van de smartphone duurt nog geen halve seconde en de instellingen zijn per gebruiker in te stellen.

wiko-ufeel-review-vingerafdruktechnologieZo is het mogelijk om vijf snelkoppelingen te installeren naar je favoriete functies op apps, met behulp van 5 vingers, op één of twee handen. Ook is het mogelijk om je smartphone veilig uit te lenen door specifieke apps en bestanden te vergrendelen, die alleen jij vervolgens kunt openen met je vingerafdruk (fotoalbum, Whatsapp en Facebook messenger zetten we uiteraard gelijk op slot..).

Over Wiko

 Wiko is een Frans succesverhaal geworden en werd pas in 2011 opgericht in Marseille, Frankrijk. Momenteel heeft Wiko ruim 15 miljoen consumenten en is zij actief in meer dan 30 landen over de hele wereld. De smartphoneproducent is al een top 5 speler in verschillende Europese mobiele markten, zoals Frankrijk, Italië, België, Spanje en Portugal.

Ter illustratie: Wiko verkocht in 2015 8 miljoen telefoons, dat is elke vier seconde één. Het is dus hoog tijd dat we in Nederland kennis maken met de fijne prijs/kwaliteitsverhouding van Wiko smartphones en de Ufeel is de perfecte, volgende telefoon.

De Ufeel en de Ufeel Lite; de nieuwste modellen van Wiko Mobile, zijn nu in heel Nederland verkrijgbaar vanaf slechts € 169,99.

wiko-ufeel-review-smarthpone-2

wiko-ufeel-review-smarthpone-3

Post a Comment

#Volg ons op Instagram