Zo beleef je met vrienden het ultieme mannenweekend

Zo beleef je met vrienden het ultieme mannenweekend

mannenweekend-tips-gids-weekendesk-0

Er zijn vriendengroepen die het heerlijk vinden om eens in de zoveel tijd een weekend thuis, vriendin, vrouw en kinderen achter te laten om er met z’n allen een gezellig mannenweekend van te maken. Hoe vullen we dat iedere keer weer goed in?

Het kan natuurlijk op verschillende manieren en per vriendengroep zal er een andere afweging gemaakt worden over welke activiteiten ondernomen zullen gaan worden. Een ding is zeker: een weekend onderuit gezakt voetbal kijken is er dan niet meer bij.

mannenweekend-tips-gids-weekendeskEen heerlijk weekend weg met de ‘homies’, maten en kameraden kan in vele soorten en maten. Het leukste aan het weekend is natuurlijk het feit dat je met de guys onder elkaar bent, je het over echte mannenzaken kunt hebben en echte mannendingen kunt doen. Wat denk je bijvoorbeeld van een houthakkerslunch, quad rijden of boogschieten. En natuurlijk mag de barbecue, toch wel het hoogtepunt van ieder mannenweekend, niet ontbreken.

Een echt mannenweekend moet je natuurlijk zo nu en dan doorbrengen in de natuur. Weekendesk.nl biedt diverse geschikte locaties waar je als mannen zijnde terug naar de natuur kunt gaan en een relaxed weekend met elkaar door kunt brengen en toch actief, sportief en competitief (we blijven tenslotte wel mannen) met elkaar bezig kunt zijn.

MOGELIJKHEDEN?

mannenweekend-tips-gids-quad-limburg-0Denk bijvoorbeeld eens aan toerfietsen of mountainbiken in de Limburgse heuvels en combineer dit met quad rijden rondom de grotten van Valkenburg. In Noord-Brabant kun je het weiland in gaan voor een stoer potje boerengolf, gevolgd door een houthakkerslunch en een stevig paintball gevecht alvorens de onvermijdelijke barbecue aangestoken wordt.

Op de Geldere Veluwe kun je eveneens prima terecht voor een actief mannenweekend. Je kunt er naast genieten van de prachtige natuur en oer-Hollandse cultuur (heb jij bijvoorbeeld al weleens aan klootschieten gedaan?), ook terecht voor een typisch hoogtepunt van een mannenweekend, de High Beer. Er zijn mogelijkheden genoeg en bij onze vrienden van weekendesk.nl vind je een toplocatie waar jullie alle activiteiten kunnen gaan aanvinken.

mannenweekend-tips-gids-high-beer-0Het allerbelangrijkste van een mannenweekend is natuurlijk het samen zijn met je vrienden en ‘memories’ maken. Even geen vrouwen en kinderen om je heen, maar relaxed dingen samen doen van je maten, al dan niet  – waarschijnlijk wel – onder het genot van een klein pilsje.

ACCOMODATIES

Weekendesk.nl biedt trouwens diverse accommodaties waar jij en al je vrienden terecht kunnen tijdens jullie welverdiende mannenweekend. Je kunt er geen complete arrangementen met activiteiten boeken en dat is eigenlijk alleen maar een pluspunt.

mannenweekend-tips-gids-hotel-limburg-0Nu het verblijf geregeld is kunnen jullie zelf namelijk alleen de dingen boeken die jullie allemaal leuk vinden. In de meeste arrangementen zitten altijd wel een of twee activiteiten die door een aantal van je vrienden niet zo leuk gevonden worden, maar omdat ze nu eenmaal in het arrangement zitten wel gedaan worden.

Door je overnachtingen te boeken op weekendesk kun je de rest van je weekend helemaal zelf invullen zoals jullie dat zelf willen. En dat verhoogt natuurlijk alleen maar het plezier dat jij en je vrienden dat weekend, jullie weekend, met elkaar gaan hebben en waar nog lang over nagepraat gaan worden. En zo hoort het!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram