Ben Affleck lekt mogelijk Batman’s nieuwe vijand in Justice League

Ben Affleck lekt mogelijk Batman’s nieuwe vijand in Justice League

ben-affleck-deathstroke-justice-league-tease-1

Wat je ook vond van DC Comic’s Batman v. Superman en Suicide Squad, de films werden een hype en commercieel succes. Ook nu kijken talloze comic- en filmliefhebbers uit naar de volgende movie in de DC-reeks. Ben Affleck besloot het vuurtje wat op te stoken met een post op social media, waarin heel helder de ‘badass’ bad guy Deathstroke te zien is..

Zal DC’s extreem gewapend ‘villain’ Deathstroke een verschijning maken in de komende Justice League film? Het lijkt zeker zo te zijn – als we tenminste Ben Affleck’s social media-accounts moeten geloven.

The Dark Knight zelf postte in de afgelopen 24 uur via Instagram een korte video, die naar het lijkt een monitor toont op de set van een van de komende afleveringen in DC’s uitgebreide film-universum. In de korte clip krijgen we een goede blik op wat onmiskenbaar Deathstroke moet zijn, compleet met een gepantserde get-up vergelijkbaar met het kostuum van de character in de recente Batman: Arkham video game serie.

Hoewel niets in de video precies aantoont in welke DC film Deathstroke zich zal introduceren, meldt The Wrap echter dat de schurk de belangrijkste ‘nemesis’ van The Caped Crusader zal worden in de komende standalone, Affleck-directed Batman film.

We zullen het  in ieder geval zeker weten wanneer Justice League in de bioscoop verschijnt rond half november 2017.

A video posted by Ben Affleck (@benaffleck) on

Post a Comment

#Volg ons op Instagram