Trailer: Russische Superhelden kicken ass in de film Guardians

Trailer: Russische Superhelden kicken ass in de film Guardians

De superheldenfilms van Marvel en DC Comics kennen we, maar volgend jaar verschijnt Guardians. Deze keiharde mutantenfilm van Russische makelij staat op ons lijstje, dus check snel de trailer!

Een team van ooit normale mensen verandert in mutanten met een angstaanjagende set bovennatuurlijke krachten. Tegelijkertijd wordt de wereld geconfronteerd met een dreiging van vernietiging die niet te stoppen is voor de gewone stervelingen, waardoor deze mutanten samen de laatste hoop van de aarde zijn.

Klinkt bekend? Ja, het is vrijwel het plot van elke superhero movie, maar dit beproefde plot is zelden zo destructief, boeiend en ronduit krankzinnig geweest als in Guardians, het aanstaande Russische antwoord op de Marvel en DC franchise films.

guardians-russische-superhelden-film-trailer-zaschitniki-khan

Zich afspelend tijdens de Koude Oorlog, wordt Rusland geconfronteerd met een soort van Armageddon-achtige dreiging van een mutant bad guy met een apparaat aangesloten op zijn hoofd. Het enige wat hem kan doen stoppen zijn de Guardians, een badass gezelschap van Sovjet helden met unieke vaardigheden, die variëren van de mogelijkheid om dodelijke zwaarden op te roepen tot het veranderen in een bizar groot beerachtig schepsel.

Elk van deze helden vertegenwoordigt de verschillende nationaliteiten van de voormalige Sovjet-Unie en veel daarvan (voornamelijk de beer) zijn gebaseerd op de iconische beeldtaal van de Russische cultuur en folklore.

guardians-russische-superhelden-film-trailer

De nieuwe officiële trailer is een ware caleidoscoop van dood en vernietiging, met gebouwen omvergeworpen aan alle kanten en een leger van klonen marcherend op weg naar Moskou. Het is misschien niet de selectie superhelden die we kennen, maar we hopen al stiekem op een volledige franchise.

Guardians moet rond 23 februari 2017 in de bioscoop verschijnen en hopelijk is dat ook in Nederland.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram