Geniet van je ‘me-time’

Geniet van je ‘me-time’

schilders-vergelijken-prijzen-goedkoop-3

Als moderne man heb je een druk leven. Werken, reizen (naar werk), je vrouwtje zien, met je vrienden naar de kroeg en sporten. Allemaal belangrijke dingen die veel tijd in beslag nemen. Daarnaast is tijd voor jezelf ook een noodzakelijk goed, maar is dat nog wel te vinden?

Een afspraak hier, een klusje daar en dan besef je ineens dat je kozijnen opnieuw moet worden geschilderd. Jouw waardevolle ‘me-time’ lijkt zo wel heel ver weg, maar dat hoeft niet. Schilderwerk in huis kan niet altijd door jou worden gedaan en iemand anders het werk laten doen hoeft niet veel geld te kosten. Jouw tijd is kostbaar en daar moet je van genieten!

Wanneer je geen ervaring hebt met schilderwerk, kan het onderhouden van je kozijnen een lastige taak worden. Verf kopen, verf mengen, de vloer bedekken en beschermen en dan moet je kozijnen ook nog is mooi geschilderd worden. Misschien toch een professional?

schilders-vergelijken-prijzen-goedkoop-2

Een schilder doet het werk op de juiste manier en is er ook eerder mee klaar. En wat ga jij dan doen? Jij gaat doen wat je het liefst doet: ga lekker in de tuin zitten en geniet van een biertje met je vrienden. Je huis heeft zo binnen een dag een frisse nieuwe look.

Net als tijd, wil je natuurlijk ook geen geld verspillen. Het is daarom belangrijk dat je een schilder vindt die goedkoop is én kwaliteit levert. Wat kost een schilder? Gemiddeld kost het schilderen van je kozijnen € 40 per uur, incl. verf, materiaal en btw. Ga prijzen vergelijken om er voor te zorgen dat je geniet en niet te veel betaalt. Zo kun je het geld dat je bespaart uitgeven aan iets wat jij leuk vindt!

schilders-vergelijken-prijzen-goedkoop-1

Houd je er stiekem van om toch je handen vuil te maken? Doe wat simpel voorwerk zodat de schilder minder lang bezig is. Hiermee bespaar je snel wat extra geld en kun jij je energie kwijt.

Ook al is het leven van de moderne man soms iets te snel en iets te druk, het zijn de kleine momenten van ontspanning die het balans weer herstellen. Benut deze essentiële momenten en probeer andere klussen op een manier uit te voeren dat ze jou niet in de weg zitten. Proost!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram