De Vision Mercedes-Maybach 6 is hier en hij is prachtig

De Vision Mercedes-Maybach 6 is hier en hij is prachtig

vision-mercedes-maybach-6-0

De Vision Mercedes-Maybach 6 verschijnt op het Pebble Beach Concours d’Elegance, maar als je niet aanwezig kunt zijn in Californië voor de show, vrees niet: hier een volledige blik op dit slanke nieuwe voertuig van Mercedes-Maybach..

Deze beelden – voor zijn publieke debuut van morgen – tonen de strakke coupé in zijn bijna zes meter lange jasje. De moderne bolide biedt veel, heel veel. Van vleugeldeuren tot een langgerekte, split kap, is de auto eigenlijk een passende terugkeer naar de ‘coachbuilds’ van het verleden – maar het interieur is beslist futuristisch.

vision-mercedes-maybach-6-5

De toon wordt gezet door een enorm heads-up display dat de lengte van de voorruit overspant. De high-tech cabine lijkt een touchscreen interface te gebruiken, terwijl de auto zelf is voorzien van een volledig elektrische aandrijflijn.

Het is nog niet bekend wat precies het voertuig doet rijden, met andere worden; wat ligt onder de motorkap? Stay tuned dus voor meer diepgaande informatie en hopelijk meer beelden van de Vision Mercedes-Maybach 6 – die dus morgen (19 augustus) zijn officiële debuut maakt.

vision-mercedes-maybach-6-1

vision-mercedes-maybach-6-2

vision-mercedes-maybach-6-3

vision-mercedes-maybach-6-4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram