Trailer: Win bioscoopkaarten voor de film Ben-Hur

Trailer: Win bioscoopkaarten voor de film Ben-Hur

Ben-Hur is oorspronkelijk een film uit 1959 en was destijds een monumentale prestatie binnen het rijk van de bioscoopfilm. De film won destijds 11 Academy Awards en is nu in 2016 terug als spectaculaire re-make.

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger.

Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’ en geregisseerd door Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch), werd het  script geschreven door Keith Clarke (The Way Back) en John Ridley (12 Years a Slave).

De cast bestaat uit o.a. Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, Sofia Black D’Elia en de Nederlander Marwan Kenzari.

ben-hur-trailer-winactie-filmposterWin bioscooptickets en meer

BEN-HUR draait vanaf 25 augustus in de bioscoop, ook in 3D, en wij geven bioscooptickets van de film weg. Meedoen doe je simpel via onze social media!

www.benhurfilm.nl
www.facebook.com/BenHurNL

Post a Comment

#Volg ons op Instagram