Maak kennis met DiMoral; gloednieuw & duurzaam design voor mannen

Maak kennis met DiMoral; gloednieuw & duurzaam design voor mannen

dimoral-herenkleding-korting-duurzaam-design-2

Nee, het gaat hier niet om een designer label uit Italië of Frankrijk, al doen de ontwerpen en de kwaliteit anders vermoeden. Maak kennis met het Portugese DiMoral, een duurzaam herenkledingmerk voor de zelfverzekerde man.

Hoewel het nieuwe herenlabel is opgericht in Portugal, komt het van de hand van drie jonge, Nederlandse ‘fashion guys’. De uitstraling van het kledingmerk is duidelijk, je draagt DiMoral omdat je ambitie hebt, zelfverzekerd bent en geniet van het leven.

dimoral-herenkleding-korting-duurzaam-design-5Wat opvalt is dat DiMoral duidelijk maakt dat ze heeft gekozen voor duurzaamheid in de uitvoering. Dit betekent in de praktijk dat we de best mogelijke stoffen en materialen krijgen, gecombineerd met innoverende details en moderne features.

De ontwerpen zelf kun je zo opnemen in de nieuwe FW16 collectie van Givenchy, maar in dit geval zijn de originele ontwerpen toch echt geïnspireerd door de oprichters en hun eigen persoonlijkheid. Zelf zeggen de drie ook: “De kleding van DiMoral is pas helemaal af, als het gedragen wordt..”

De huidige DiMoral collectie bestaat uit een selectie T-Shirts, overhemden en must-have polo’s.

dimoral-herenkleding-korting-duurzaam-design-4

Korting op DiMoral met Mannenstyle

Aangezien je nu natuurlijk nieuwsgierig bent geworden naar DiMoral, hebben we iets moois voor jullie. Met de kortingscode Mannenstyle15 krijgen we 15% korting op de totale bestelling + gratis verzenden!

Ga snel naar Di-Moral.com en bestel bijvoorbeeld één van de heerlijke T-Shirts.

dimoral-herenkleding-korting-duurzaam-design-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram