Christopher Nolan’s eerste teaser van ‘Tweede Wereldoorlog’ film ‘Dunkirk’

Christopher Nolan’s eerste teaser van ‘Tweede Wereldoorlog’ film ‘Dunkirk’

Aan het einde van 2015 werd bekend dat Christopher Nolan’s volgende film zou plaatsvinden in de Tweede Wereldoorlog. De oorlogsfilm, getiteld Dunkirk en deels gefilmd in Nederland, heeft zojuist zijn eerste bloedstollende teaser trailer gekregen.

Nolan is verantwoordelijk voor films als Inception, Interstellar en de Dark Knight Trilogie, en is in feite een garantie voor het beste van het beste op het gebied van films.

In Dunkirk vinden we een cast met Tom Hardy, nieuwkomer Fionn Whitehead en Mark Rylance van Bridge of Spies, met muziek van de legendarische Hans Zimmer. Niet erg belangrijk, maar One Direction’s Harry Styles maakt zijn filmdebuut en heeft het naar verluidt goed gedaan.

De film zal draaien rond het verhaal van Operation Dynamo – de Slag om Duinkerke – een laatste wanhopige poging om 300.000 soldaten te evacueren vanuit de haven van Duinkerke, Frankrijk, die werden omringd door nazi-troepen.

Dunkirk, geschreven en geregisseerd door Nolan, werd gefilmd door zijn Interstellar cameraman Hoyte van Hoytema met behulp van 65 mm en een IMAX-film camera’s. De film moet rond 19 juli 2017 in de bioscoop verschijnen..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram