Terug naar de 70’s met de Volkswagen Beetle Denim

Terug naar de 70’s met de Volkswagen Beetle Denim

VW-Beetle-Denim-2017-mannenstyle

Volkswagen heeft het Denim pakket geïntroduceerd voor de vernieuwde Beetle. De zogeheten ‘Beetle Denim’ haalt zijn inspiratie uit de ‘Jeans Beetle’ uit 1974 en combineert modern design met de nostalgische looks van toen.

Het Denim pakket voor de Beetle heeft uiteraard een bijzonder uiterlijk en dit kenmerkt zich door de speciale carrosseriekleur ‘Stonewashed Blue’ metallic en 17-inch ‘Circle’ velgen in ‘Dark Graphite’ met een chromen afdekking. De sportstoelen van de Beetle met het Denim pakket zijn bekleed met een blauwe stof met rode accenten en witte biezen, en zijn voorzien van opbergruimtes in jeans-stijl. Het interieur is verder afgewerkt met unieke blauwe details. De Cabriolet krijgt bovendien een softtop in jeans-tint.

volkswagen-beetle-denim-01

Andere highlights van het Denim pakket voor de Volkswagen Beetle zijn onder meer de ‘Denim’ opschriften op de zijdes, het dashpad in ‘Blue Brushed’ kleur, de middenarmsteun vóór met opbergvak in ‘Deep Blue’ lederlook, vloermatten met gekleurde omranding en rood ‘Beetle’ embleem, deurpanelen met inzetmateriaal in ‘Deep Blue’ lederlook, een middenconsole in ‘Platinum Grau’ lak, stootlijsten in carrosseriekleur met chromen details en fraaie instaplijsten.

Het Denim pakket kost je 3.153 euro en is leverbaar voor de Beetle Exclusive Series.

volkswagen-beetle-denim-02

volkswagen-beetle-denim-05

volkswagen-beetle-denim-06

volkswagen-beetle-denim-04

volkswagen-beetle-denim-07

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram