‘Star Trek Beyond’ Trailer en win bioscoopkaarten

‘Star Trek Beyond’ Trailer en win bioscoopkaarten

Op 21 juli a.s. zal het nieuwste deel van de Star Trek reeks, STAR TREK BEYOND, te zien zijn in de Nederlandse bioscopen en jij kunt bioscooptickets winnen!

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Kapitein Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm STAR TREK BEYOND. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

STAR TREK BEYOND is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

star-trek-beyond-bioscoopkaarten-winnenWin bioscooptickets en meer

STAR TREK BEYOND draait vanaf 21 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D en wij geven bioscooptickets van de film weg en merchandise.

Meedoen doe je simpel via onze social media!

www.startrek-defilm.nl
www.facebook.com/StarTrekNL
#GoBeyond

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram