Ferrari onthult eindelijk de LaFerrari Spider van $1.4M

Ferrari onthult eindelijk de LaFerrari Spider van $1.4M

ferrari-laferrari-spider-01

Geruchten over een LaFerrari carbio doen al de rondte sinds het moment dat Ferrari het doek van zijn slanke hypercar haalde in 2013. Een cabrio versie van de LaFerrari wordt nu echter werkelijkheid met Ferrari’s LaFerrari Spider..

Door sommigen gezien als de beste Ferrari aller tijden, heeft de Enzo eindelijk een opvolger. De legendarische Italiaanse automaker heeft officieel de LaFerrari Spider onthuld.

ferrari-laferrari-spider-gespot

Ferrari LaFerrari Spider gespot met het dak gesloten..

Hoewel al gespot, maakt de LaFerrari Spider zijn publieke debuut later dit najaar bij de Paris Motor Show. De sportwagen behoudt de 949 pk 6,3-liter hybride V12 van het origineel, maar beschikt over een aangepaste chassis en aerodynamica om de prestaties te handhaven. Zoals je ongetwijfeld is opgevallen, is Ferrari’s kenmerkende rode jas uitgedaan ten gunste van een ‘badass’ zwarte make-over.

De LaFerrari Spider zal worden beperkt tot zo’n 150 a 200 eenheden (in vergelijking met de 499 van het origineel), die allemaal al besproken zijn – ondanks een behoorlijk prijskaartje van $ 1.4 miljoen dollar.

ferrari-laferrari-spider-2

ferrari-laferrari-spider-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram