Met deze zomer 2016 modetrends voor mannen houd je jezelf up-to-date

Met deze zomer 2016 modetrends voor mannen houd je jezelf up-to-date

zomer-2016-trends-mannen-overall

We zitten alweer midden in het jaar en met de échte zomer als het goed is nog in aantocht, is het tijd om de modetrends van 2016 op een rij te zetten. Met voornamelijk sportieve en comfortabele kleding gaat het ronduit een relaxte zomer worden.

  • De overall – Skinny broeken zijn dit jaar niet meer zo ruim vertegenwoordigd als afgelopen jaar. Daarentegen komen de iets wijdere broeken er weer aan, met als hot item de overall. Voor een stoere, maar laid-back look combineer je een denim overall met een wit shirt en een paar All Stars. Om een twist aan deze trend te geven, kun je er ook voor kiezen om een kaki-groene overall te dragen met bijvoorbeeld een rits.

zomer-2016-trends-mannen-overall-wit

  • De bomberjack – Dit super fasionable item zie je al een paar jaar bij de modieuze man en dit jaar blijft hij ‘trendy as ever’. Je kunt ze dit seizoen in diverse materialen en kleuren in de winkels vinden. Gecombineerd met een basic shirt en een ripped jeans, ben je een eye catcher voor de vrouwen. Ontdek hier de eindeloze manieren waarmee je de bomberjack nog meer kan combineren.

raf-simons-ss16-KANYE-WEST-camouflage-bomber-MA1

  • Fifties overhemden en oversized polo´s – Back to the fifties, daar gaat het allemaal om deze zomer. Comfortabele, oversized polo´s met de leukste prints kunnen niet ontbreken in je garderobe. Je kunt ze op een nette broek dragen, maar ook op een broek met een andere print; print op print is in! Wie dit perfect doet is Pharrell Williams.

zomer-2016-trends-mannen

  • Witte chino of spijkerbroek – Zomerser dan de witte chino kan het niet en eigenlijk is de broek tijdloos. Het is bijna onmogelijk om hiermee in de fout te gaan. Zo heb je de klassieke look door de broek te combineren met een polo en een suède schoen, maar kun je hem ook gerust dragen in combinatie met een eenvoudig shirt en een paar sneakers eronder, voor als je een biertje met vrienden gaat drinken.

zomer-2016-trends-witte-chino-mannen

  • Slip-on sneakers – Deze luchtige zomerschoen is perfect voor een sportieve, maar relaxte look. Door het elastiek zijn ze eenvoudig aan te schuiven, en voelen ze bovendien licht aan. Het Italiaanse schoenenlabel CASBIA laat met haar nieuwe zomercollectie zien dat ze deze trend helemaal begrijpt.

zomer-2016-trends-casbia-slip-on-mannen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram