Zo ontgrendel je alle Snapchat Trophies (gids)

Zo ontgrendel je alle Snapchat Trophies (gids)

snapchat-hacks-trophies-mannenstyle

We hoeven niemand meer uit te leggen wat Snapchat is. De social media dienst is enorm populair en is ook regelmatig onderhevig aan updates. Tegenwoordig zijn er ook de Snapchat Trophies, maar hoe bemachtig je deze eigenlijk allemaal?

Snapchat Trophies zijn speciale badges die je kunt ontgrendelen of winnen door de diverse functies te gebruiken. Check hieronder hoe je elke Snapchat Trophy kunt winnen!

SNAPCHAT TROPHIES GIDS

Snapchat Score

snapchat-trophies-winnen-1

Wanneer je totale Snapchat score (het aantal verzonden en ontvangen Snaps gecombineerd) de 10, 100, 1000, 10.000, 50.000, 100.000 en 500.000 bereikt, dan ontgrendel je de baby, gouden ster, fonkelende ster, vallende ster, explosie, raket en ghost emoji’s.

 

Video Trophies

snapchat-trophies-winnen-2

Deze resultaten hebben betrekking op de totale hoeveelheid video Snapchats die je hebt gestuurd, die worden ontgrendeld op één, 50 en 500 stuks. In ruil hiervoor krijg je de VHS-band, filmcamera en camcorder emojis.

 

Filter Trophies

snapchat-trophies-winnen-3

Vrij eenvoudig – stuur een Snap met een filter toegepast en je ontgrendelt de wijsvinger emoji. Stuur een Snap met twee filters toegepast en je krijgt de twee vingers ‘peace’ emoji.

 

Camera Flip Trophies

snapchat-trophies-winnen-4

Schakel eenmaal tussen de voorste en achterste camera tijdens een video Snapchat je krijgt de ‘repeat’ badge. Als je vijf of zelfs 10 roteert in een video, dan zijn er twee andere badges die je ontvangt.

 

Kleur Trophies

snapchat-trophies-winnen-5

Voor de artistieken, met behulp van vijf, 10 en 50 kleuren in één Snapchat, zullen de lolly, regenboog en kunstenaarspalet emojis worden ontgrendeld.

 

Late Night Snaps

snapchat-trophies-winnen-6

Stuur een Snapchat tussen 4 en 5 ’s ochtends en je zult de koekenpan emoji ontvangen. Wellicht omdat je dan een drankje op hebt en thuis nog wat te eten gaat bereiden?

 

Night Mode

snapchat-trophies-winnen-7

Stuur 50 snaps met behulp van de nachtmodus (het halve maan symbool die beschikbaar wordt in situaties met weinig licht), en het halve maantje is voor jou!

 

Zwart en wit

snapchat-trophies-winnen-8

De panda emoji kun je toevoegen aan je prijzenkast na het versturen van een totaal van 50 kiekjes met de zwart/wit filter.

 

Grote Text

snapchat-trophies-winnen-9

Voor als je iets heel belangrijks te zeggen hebt. Verstuur 100 snaps met behulp van ‘giant text’ en verdien de ABCD emoji.

 

Zoom

snapchat-trophies-winnen-10

Je krijgt de microscoop emoji na het gebruik van 10 video snaps met de zoom-functie gebruikt. Verzend 10 volledig ingezoomd snaps en je krijgt het vergrootglas.

 

Geen geluid

snapchat-trophies-winnen-11

Deze aap emoji zal ontgrendeld zijn na het verzenden van slechts één Snapchat video, die geen geluid bevat.

 

Selfie Trophy

snapchat-trophies-winnen-12

Voor de narcistische Snapchatters onder ons. Je ontvangt deze kunt monsterlijke emoji na het nemen van 1000 selfies. Ongetwijfeld hebben de meeste van jullie deze al..

 

Flash Trophy

snapchat-trophies-winnen-13

Gebruik de front-facing flash 10 keer en je krijgt deze zaklamp emoji.

 

Koude Temperatuur Trophy

snapchat-trophies-winnen-14

Deze kan lastig zijn, afhankelijk van waar je woont. Als je een Snapchat stuurt met de temperatuur filter onder het vriespunt, dan heb je de sneeuwvlok emoji ontvangen. Misschien in de vriezer gaan zitten?

 

Hete Temperatuur Trophy

snapchat-trophies-winnen-15

Anderzijds ontvangen Snapchats met de temperatuur filter boven de 38° C zal de zon emoji.

 

E-mail en Phone Verification

snapchat-trophies-winnen-16

Verifieer je telefoonnummer en e-mailadres met Snapchat om deze twee emojis ontvangen. Gemakkelijk.

 

Lokale Stories

snapchat-trophies-winnen-17

Je hebt waarschijnlijk de lokale verhalen op Snapchat gezien bij sportevenementen of vakanties. Als je een van je eigen kiekjes weet vast te leggen in een lokaal verhaal, dan ontvang je de radio emoji. Verzend een totaal van 10 en je krijg de clapperboard.

 

Snapcodes

snapchat-trophies-winnen-18

Scan slechts vijf Snapchat codes van je vrienden en je zult de faxmachine krijgen.

 

Screenshots

snapchat-trophies-winnen-19

Het nemen van een, 10 en 50 screenshots op Snapchat levert je de twee paarse duivel emoji’s en tenslotte het rode duivel masker op om je emoji collectie af te ronden. Deze Trophies hebben jullie vast en zeker ook al bemachtigd als je de nodige ‘eye candy’ volgt op Snapchat..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram