Trailer: Tom Cruise is terug in ‘Jack Reacher: Never Go Back’

Trailer: Tom Cruise is terug in ‘Jack Reacher: Never Go Back’

Tom Cruise heeft in zijn filmcarrière aardig wat kick-ass rollen vertolkt. Van diverse militairen tot een IMF-agent en zelfs een samurai krijger, maar Jack Reacher is misschien nog wel zijn bad ass muthaf*cka rol tot nu toe..

De originele Jack Reacher actie-thriller dateert alweer van 2012 en de follow-up is nu onderweg. We moeten zeggen, Cruise ziet er scherp als altijd uit in de eerste trailer, waarin Tom’s personage, Jack, terugkeert naar Virginia om het hoofd van zijn voormalige eenheid te ontmoeten.

Helaas is zij echter vermist en wordt Reacher als klap op de vuurpijl zelf beschuldigd van een misdaad van bijna 20 jaar geleden. Oh, en om het af te ronden wordt hij zich ervan bewust dat hij zelfs een dochter kan hebben. Reacher moet dus niet alleen de waarheid achterhalen over zijn vermiste unit leider, maar zal ook cross-country moeten reizen om zijn mogelijke familie te ontdekken.

Jack Reacher: Never Go Back heeft een cast met Tom Cruise en o.a. Cobie Smulders & Aldis Hodge. We verwachten de film in de bioscoop rond 21 oktober.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram