Bescherm je sneakers en kleding met deze nano-spray uit de toekomst (winactie)

Bescherm je sneakers en kleding met deze nano-spray uit de toekomst (winactie)

Mannen, het is 2016, maar we hebben een spray om je sneakers en kleding te beschermen die regelrecht uit de toekomst komt. Nooit meer natte voeten, doorweekte kleding of vieze schoenen dankzij de nanotechnologie van Piggy Proof spray!

Als er in principe iets niet duurzaam is, dan is het wel mode. Fashion is trendgevoelig en ook onderhevig aan gebruikerssporen zoals slijtage of weersomstandigheden zoals regen. In dat kader is je schoenen en kleding inspuiten met een beschermingslaagje op zich niks nieuws, want we deden dit jaren geleden al bij met name onze lederen en suède items

Anno 2016 is er echter iets nieuws en wel van Nederlandse makelij. Orange Nano heeft ’s werelds meest geavanceerde beschermingsformule voor schoenen en kleding gelanceerd. Heel simpel gesteld worden zelfs suède schoenen en wollen jassen permanent water- en vuilafstotend met de onzichtbare nano-beschermlaag van Piggy Proof.

piggy-proof-kledingbescherming-spray

Piggy Proof is verkrijgbaar in de vorm van een luxe spray en is het ideale product om de levensduur van je favoriete stukken te verdubbelen en ze droog en vlekkenvrij  te houden. Ideaal voor je vaste festivalsneakers bijvoorbeeld!

 

Alhoewel het eigenlijk genoeg is om te weten dat Piggy Proof je kleding van een vroege dood redt, is het toch interessant om te weten wat dit product tot stand heeft gebracht. De futuristische spray is namelijk ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten uit de nanotechnologie.

piggy-proof-kledingbescherming-spray-0

De premium protectors (één voor leer en één voor stof & suède) zijn geurloos en vormen een ademende beschermlaag die vocht en vuil permanent afstoot. Met het reinigingsproduct kunnen in gebruik zijnde stoffen en suède artikelen vóór het aanbrengen van de protector bovendien grondig en duurzaam worden gereinigd.

 

Piggy Proof is op waterbasis en vrij van vluchtige oplosmiddelen en drijfgassen zodat het zonder problemen binnenshuis kan worden gebruikt. De beschermspray is toepasbaar op alle materialen. Van katoen, denim en linnen tot zijde, wol en suède.

piggy-proof-kledingbescherming-spray-2

De nanotechnologie achter de Piggy Proof is natuurlijk spectaculair, maar het belangrijkste om te weten is dat natte voeten, doorweekte kleding en vieze schoenen in de toekomst niet meer nodig zijn!

Piggy Proof is nu verkrijgbaar op de website van Piggy Proof voor een consumentenadviesprijs van:

Coating: 150 ml. a € 17,50 & 300 ml. a € 25,00
Reiniging: 150 ml. a € 17,50 & 300 ml. a € 25,00

WIN COMPLETE PIGGY PROOFSET t.w.v. €120!

Wij geven 2 complete Piggy Proof sets weg ter waarde van maar liefst 120 euro! Wil je simpel meedoen, check dan onze Instagram en Facebook!

piggy-proof-kledingbescherming-spray-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram