Adidas AlphaBOUNCE is de opvolger van Boost Technology

Adidas AlphaBOUNCE is de opvolger van Boost Technology

adidas-alphabounce-sneakers-1

Adidas verwierf een nieuwe positie in de hiërarchie van sneakerland met de invoering van zijn sneakers met Boost Technology. Dit keer zijn ‘de drie strepen’ terug met zijn gloednieuwe AlphaBOUNCE model..

Net als bij de Ultra Boost, is de AlphaBOUNCE in principe een nieuwe hardloopschoen die een meer adaptieve ervaring biedt aan sporters.

adidas-alphabounce-sneakers-2

Aan de bovenzijde zien we adidas’ FORGEDMESH die bestaat uit een laag van materiaal die niet bepaald uit traditionele naden bestaat. De mal wordt in een geribbeld patroon gepresenteerd, zodat gedetailleerde delen van de bovenkant kunnen uitzetten wanneer nodig.

Ter ondersteuning van de FORGEDMESH bovenzijde vinden we voor het eerst adidas’s BOUNCE tussenzool, die is opgebouwd uit zogeheten EVA foam. De responsieve en elastisch feel vloeit naadloos over in het silhouet van de bovenkant voor een natuurlijke pasvorm.

adidas-alphabounce-sneakers-3

De adidas AlphaBOUNCE is momenteel beschikbaar in Core Black, Iron metallic en Clear Grey voor $ 100 USD bij diverse webshops, maar nog niet in de Nederlandse adidas store..

adidas-alphabounce-sneakers-4

adidas-alphabounce-sneakers-5

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram