Timberland streekt klassieke bootschoen in nieuw jasje

Timberland streekt klassieke bootschoen in nieuw jasje

timberland-ss16-bootschoen-1

De klassieke bootschoen is een stijl die nooit zal vergaan en elke man dient eigenlijk een exemplaar te hebben. Het iconische bootschoen model van Timberland werd al in 1979 geïntroduceerd en fungeerde als een schoen voor op het dek én voor het stadsleven. Voor SS16 heeft Timberland de bootschoen in een nieuw jasje gestoken.

Dit klassieke model biedt de mogelijkheid om verschillende stijlen aan een outfit te geven – denk aan een preppy, chique of sportieve look – en is dit seizoen terug in premium leer & soepel suède, in klassieke en moderne felle kleuren.

Voor zowel ons mannen als de vrouwen is het duurzame ontwerp van de bootschoen het perfecte voorbeeld van een comfortabel en toch stijlvol model. Daarbij is het de perfecte schoen voor een vakantie richting kust en havengebied in combinatie met een wat meer ‘kak’ outfit.

Met een collectie kleuren als groen, lichtblauw, geel en oranje zijn de Timberland bootschoenen echte eyecatchers. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor lange zomerse dagen en avontuurlijke nachten.

De SS16 bootschoenen collectie van Timberland is vanaf heden verkrijgbaar en o.a. in de kleuren hieronder.

timberland-ss16-bootschoen

Voor meer informatie: www.timberland.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram