Central Intelligence Trailer en win bioscoopkaarten

Central Intelligence Trailer en win bioscoopkaarten

De trailer van Central Intelligence met ‘The Rock’ en Kevin Hart hebben jullie wellicht al gezien, maar wij geven nu ook bioscooptickets weg voor deze hilarische comedy!

Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Kevin Hart zijn samen te zien in de nieuwe actiecomedy Central Intelligence, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers, Dodgeball).

De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant – vroeger de ‘popular guy’ bij hem op school (Hart). De onvoorspelbare CIA-agent trekt zijn oud-klasgenoot mee in draaikolk van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave accountant beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg terug meer.

Verder met o.a. Amy Ryan (Gone Baby Gone, Birdman), Aaron Paul (Breaking Bad) en Danielle Nicolet (The Game serie).

Win bioscooptickets en meercentral-intelligence-trailer-bioscooptickets

CENTRAL INTELLIGENCE draait vanaf 16 juni in de bioscoop en wij geven bioscooptickets en merchandise van de film weg. Meedoen doe je simpel via onze social media!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram