Zomertip: Bezoek Adam.nl voor de beste merken herenkleding (Review)

Zomertip: Bezoek Adam.nl voor de beste merken herenkleding (Review)

Adam-webshop-review-herenkleding-0

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat we onze garderobe op orde moeten hebben. Genoeg overhemden, chino’s, polo’s, shorts, en T-shirts in huis? Natuurlijk niet – die hebben we immers nooit genoeg – dus we maken snel kennis met de webshop van ADAM!

Met de warmer wordende zon in aantocht is het belangrijk dat we genoeg opties in de kast hebben om ons zomers kleden. Of we nu een dagje willen uitwaaien op Scheveningen, willen fietsen door Twente, in Utrecht willen shoppen of van plan zijn de lange Brabantse nachten in te duiken, een aantal luchtig shirts met net zulke fijne broeken is een must.

In principe hebben wij als man veel opties om zowel in de stad of online te shoppen, maar wat betreft de beste multibrandstore hebben wij zeker onze voorkeuren. De Adam Brandstores bijvoorbeeld maken onderdeel uit van de grootste multibrandstoreketen van Nederland – op dit moment staat de teller op 46 Adam Brandstores – en werkt alleen met de beste kwaliteitslabels. Aangezien Adam door het hele land te vinden is, zal het ongetwijfeld geen onbekende zijn voor de meesten. Wat echter erg interessant is, is dat Adam met Adam.nl ook een heerlijke herencollectie blijkt aan te bieden in zijn webstore.

Adam-webshop-review-herenkleding-1

Wat jouw voorkeur ook is qua kledingstijl, elke man draagt graag geregeld mooie, nettere herenkleding. Natuurlijk zijn er een aantal merken die hun reputatie hebben verdiend op dit vlak en de Adam e-store brengt deze labels in feite samen zoals in zijn Brandstores. We zien namelijk 15 merken online, waaronder McGregor, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Profuomo, Gaastra, Arma en nog veel meer.

Aangezien een deel van de Mannenstyle redactie deze zomer naar het tropische Curaçao gaat – en we dus nooit genoeg overhemden, chino’s, polo’s, shorts, en T-shirts hebben – plaatsten wij een bestelling bij Adam.nl. Op deze manier bekeken wij of de service van de webshop net zo goed is als in de winkel en of de geleverde items er net zo mooi zouden uitzien als online.

Adam-webshop-review-herenkleding-5

Daar je in de Adam e-store 24uur per dag kunt shoppen, bestelden wij ’s avonds een aantal items die we in de Caraïben wel kunnen gebruiken, namelijk een luchtig hemelsblauw overhemd van McGregor, een kaki short van Gaastra en een stijlvolle polo van Adam’s eigen label. Bij het bestellen kregen we de optie om de kleding op te halen bij één van de 46 ADAM Brandstores – erg handig als je twijfelt over de maat – of gewoon een thuislevering. Wij kozen voor het laatste en ontvingen netjes & tijdig onze bestelling.

Bij het openen van de doos vinden we ons overhemd, de polo en de short netjes opgevouwen. Tijd om te passen! Bij het uitpakken van de doos bemerken we al snel dat de afbeeldingen in de webshop waarheidsgetrouw zijn – belangrijk, want dit is bij sommige webshops wisselend. De kleding past qua maten uitstekend en zit zoals je mag verwachten van de merken ook erg fijn. We hoeven dus geen gebruik te maken van het gratis retourneren binnen 14 dagen!

Adam-webshop-review-herenkleding-2  Adam-webshop-review-herenkleding-3  Adam-webshop-review-herenkleding-4

Dat Adam als uitgangspunten kwaliteit en een comfortabele pasvorm heeft, wordt met de bestelling duidelijk. Eigenlijk voldoet de store aan alle eisen/wensen die je zult hebben met betrekking tot online shoppen en de uitgebreide collectie zelf heeft voor ieder wat wils. Wat ons betreft is de Adam e-store dan ook een absolute aanrader voor het (last-minute) zomershoppen, maar weten we de webshop ongetwijfeld ook komend najaar te vinden..

Adam-webshop-review-herenkleding-6

Adam-webshop-review-herenkleding-7

Adam-webshop-review-herenkleding-8

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram