Review: De Leviathan Mini bluetooth speaker

Review: De Leviathan Mini bluetooth speaker

leviathan-mini-razer-review-5

Met het weer van de afgelopen dagen is er niks lekkerder dan naar buiten te gaan met vrienden, de BBQ, drankjes en natuurlijk muziek. Wat hebben we hiervoor nodig? Uiteraard een BBQ, vlees, drank en een goede bluetooth speaker voor de muziek! Oh ja.. en natuurlijk vrienden..

De Leviathan mini is een kleine compacte bluetooth speaker van Razer – normaliter een marktleider in connectiviteit en software voor gamers –  die je overal mee naar toe kunt nemen en wij zijn benieuwd of de de moeite waard is bij tripjes buiten de deur in de komende zomer. Met een levensduur van 10 uur is het mogelijk de hele dag te genieten van muziek en dankzij de bluetooth functie kan iedereen bijvoorbeeld zijn telefoon draadloos aansluiten om muziek af te spelen.

leviathan-mini-razer-review-8

Razer zegt zelf over de Levithian Mini het volgende:

“Tiny but mighty – the Leviathan Mini Portable Bluetooth speaker offers the best combination of audio quality, battery life and wireless connectivity.”

En klein is het apparaat met 54 mm (l) x 185 mm (b) x 55 mm (h) en slechts 550g in gewicht. Ideaal dus om bij je te dragen.

Het draagbare geluidssysteem biedt in feit compromisloze audiokwaliteit die muziekliefhebbers overal mee naartoe kunnen nemen.

leviathan-mini-razer-review-2

Wat betreft de audiokwaliteit kunnen we rekenen op een totale power output van 24W (2 x 12W). Deze krachtige dual luidsprekers in de Razer Leviathan Mini produceren diepe lage tonen en heldere hoge tonen die veel andere draagbare luidsprekers niet kunnen evenaren. Als extra functie kunnen twee Razer Leviathan Minis worden gesynchroniseerd om een echt draadloos stereo geluid te produceren

De Razer Leviathan Mini sluit naadloos aan op smartphones, tablets en andere Bluetooth apparaten tot 10 meter afstand via Bluetooth v4.0 met bekroonde aptX® technologie voor audio van CD-kwaliteit. One-touch NFC pairing ™ is ook beschikbaar voor ultra-fast, gedoeloos verbinden.

leviathan-mini-razer-review-4

“Portable speakers van vandaag hebben zoveel compromissen als het gaat om het leveren van geluid on-the-go – of het nu audio kwaliteit is,  de connectiviteit of de levensduur van de batterij – en dat is iets wat we niet willen doen met de Razer Leviathan Mini”, aldus Min-Liang Tan, Razer mede-oprichter en directeur. “Er is geen meer evenwichtige draagbare speaker te vinden.”

leviathan-mini-razer-review-6

Wij kunnen ons vinden in de woorden van deze meneer Tan. De speaker is klein, maar fijn, en biedt eigenlijk dat wat je hoopt te krijgen uit een speaker van dit formaat. Wij testten diverse muziekstijlen met de Leviathan Mini, waaronder house, urban, techno, klassiek en country, en het klonk zuiver en ging gepaard met een goede bass.

De prijs van €199.99 is gezien de kwaliteit en het feit dat de speaker over alles lijkt te beschikken dat nodig is gerechtvaardigd. Wat ons betreft gaat de Leviathan Mini mee op vakantie!

leviathan-mini-razer-review-7

leviathan-mini-razer-review-3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram