Nike lanceert Mercurial Superfly Heritage iD voetbalschoen

Nike lanceert Mercurial Superfly Heritage iD voetbalschoen

nike-mercurial-superfly-heritage-id-voetbalschoen-1

Nike heeft de Mercurial Superfly Heritage iD gelanceerd en de retro voetbalschoen met moderne aanpassingen is een absolute must-have. Bekijk en bestel ‘m hier!

Aangezien de Mercurial een mijlpaal heeft behaald met de recente releases van de nieuwe Mercurial Superfly, herdenkt Nike Football de opkomst van de beroemde en gedurfde boot met de lancering van de Nike Mercurial Superfly Heritage iD. Trouw aan zijn naam, bieden de voetbalschoenen retro kleuren (zoals Ronaldo’s R9 kleuren) met premium prestatie-updates, waaronder lichtgewicht carbon-fiber voor explosieve snelheid. Flyknit en een Dynamic Fit Kraag – die beide werden ingevoerd bij Mercurial in 2014 – bieden een verbeterde touch en een locked-in gevoel.

nike-mercurial-superfly-heritage-id-voetbalschoen-2

Voor de gepersonaliseerde stijl, kunnen we kiezen uit een selectie van vier verschillende stijlen, waaronder de ’98 Mercurial Vapor kleurstellingen op NIKEiD. Het Mercurial iconische zilver, geel en blauw – gedragen door Ronaldo Luís Nazário de Lima, beter bekend als de Braziliaanse Ronaldo, maakte zijn debuut in 1998 in Frankrijk – is beschikbaar, net als zwart-wit en zwart & blauw stijlen die ook inspiratie putten uit dat eerste boot. Een extra wit en zilveren optie beschikt over een volt Swoosh en geeft een moderne draai aan het ontwerp.

nike-mercurial-superfly-heritage-id-voetbalschoen-3

Voetballers kunnen de Superfly Heritage iD desgewenst aanpassen door te kiezen uit drie opties met betrekking tot prestatiebehoeften. We kunnen ook een aantal plekken voorzien van maximaal vijf letters of één van de 16 nationale vlaggen voor op de bovenzijde.

Benieuwd naar alle opties en bestellen, klik hieronder…

Bestel de Zilver/Geel/Blauwe voetbalschoen hier.

Bestel de Zwart/Blauwe voetbalschoen hier.

Bestel de Zwart/Witte voetbalschoen hier.

Bestel de Witte/Volt voetbalschoen hier.

nike-mercurial-superfly-heritage-id-voetbalschoen-4

Post a Comment

#Volg ons op Instagram