Officiële ‘Snowden’ trailer met Joseph Gordon-Levitt

Officiële ‘Snowden’ trailer met Joseph Gordon-Levitt

Het spannende leven van klokkenluider Edward Snowden komt naar het grote scherm middels de door Oliver Stone geregisseerde film ‘Snowden met Joseph Gordon-Levitt..

De officiële trailer van ‘Snowden’ is eindelijk onthuld waarin de Engelse term “stuck between a rock and a hard place” bewaarheid wordt met behulp van politieke controverse.

De aankomende film heeft in de hoofdrol Joseph Gordon-Levitt als Edward Snowden en is gebaseerd op de boeken ‘Time of the Octopus’ door Anatoly Kucherena en ‘de Snowden Files’ door Luke Harding.

In de trailer vind je een voorproefje van de ontwikkelingen die Edward Snowden ervaart als hij de overgang maakt van iemand die zich aanmeldt bij het Amerikaanse leger tot medewerker van de CIA. Wanneer hij het gebruikelijke protocol weigert te volgen als het gaat om de invasie van publieke privacy, maakt Edward Snowden een cruciale beslissing om te doen wat hij voelt dat rechtvaardig is.

Snowden zal naar verwachting in rond 16 september in de bioscoop verschijnen en de cast bestaat verder uit o.a. Shailene Woodley, Zachary Quinto, Tom Wilkinson en Nicolas Cage..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram