Shoppen met House of Einstein. Geniaal?

Shoppen met House of Einstein. Geniaal?

house-of-einstein-review-5

Kleding kopen doen we allang niet meer alleen in fysieke winkels. Online shoppen bespaart ons tijd en we hebben een goed overzicht van wat er beschikbaar is. Toch kan het kopen van kleding nog makkelijker! Hoe? Maak kennis met House of Einstein..

Stel je voor, je zet Skype aan en neemt contact op met een stylist. Vervolgens krijg je een aantal vragen over je smaak, wensen en maten en naar aanleiding daarvan ontvang je thuis een volle doos met outfits en kun je zelf kiezen wat je besluit te houden (en af te rekenen) en dat wat je niet wilt hebben, retourneer je kosteloos. Klinkt ideaal!

house-of-einstein-review-7

 

House of Einstein biedt bovengenoemde dienst en beschikt over een ervaren team, werkt samen met 25 kwaliteitsmodehuizen en kleedt al honderden Nederlandse mannen. Wij waren benieuwd hoe goed dit systeem nu werkt, namen de proef op de som en zochten contact met één van de stylisten van House of Einstein.

 

 

Het eerste contact..

Via Skype zochten wij contact met styliste Mei Ling, ofwel de ‘Outfitter’, en een heel fijn en rustig gesprek volgde, waarin werd gevraagd naar persoonlijke smaak. Heel uitgebreid deed zij eigenlijk onderzoek naar de favoriete kleuren, stijlen, merken enzovoort.

 

house-of-einstein-review-8

 

Het is goed merkbaar dat de styliste niets aan het toeval wil overlaten en dat zij een zo goed mogelijk beeld wilt krijgen van het type man dat zij voor zich heeft. Natuurlijk werd ook verzocht wat alle kledingmaten waren, waarbij ook specifiek wordt gevraagd naar lichaamsbouw. Al met al duurde het gesprek zo’n 15 a 20 minuten en kregen wij de indruk dat dit wel goed zou komen.

 

De box staat voor de deur..

Gek genoeg is house-of-einstein-review-6het nog spannend ook, het wachten op de volle box met outfits, gekozen door een styliste en volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. In BN’er land is het de normaalste zaak om gekleed te worden, maar als je dit voor de eerste keer doet, dan ben je toch erg benieuwd wat zo’n kledingbox voor je in petto heeft.

Op het moment dat we de doos openen ontdekken we drie outfits, een doos schoenen en een doos met ondergoed en sokken. Aan alles is werkelijk gedacht merken we bij het openen van de apart ingepakte outfits. Begeleid door bijpassende riem zien we allereerst inderdaad een outfit die we zelf hadden kunnen kiezen.

house-of-einstein-review-4

Met merken als Filippa K en Calvin Klein is al snel duidelijk dat House of Einstein zeker ook waarde hecht aan kwaliteit. De twee andere outfits zijn wellicht iets kleurrijker dan verwacht, maar er is duidelijk over nagedacht. Onze eerste gedachte is ‘ja, dit werkt’!

 

 

Bij het passen van de outfits merk je al snel dat de vragen tijdens het Skype-gesprek niet voor niets zijn. De kleding zit als gegoten en het wordt nog lastig met kiezen wat we willen houden. Dit laatste is het geval omdat de kleding wel een prijskaartje draagt, logischerwijs. Aangezien er gekozen is voor kwaliteit middels een aantal gerenommeerde merken, betekent dit house-of-einstein-review-10wel dat er voor ‘betaald’moet worden.

In de doos vind je een mooie welkomstenveloppe met daarin onder andere een beschrijving van de inhoud van de box met een keurig overzicht van alle items en bijbehorende gegevens, waaronder dus de prijzen.

 

 

Het comfortabele met betrekking tot de box is echter het volgende: Als je bij House of Einstein bestelt, dan doe je dat niet volgens een minimaal te besteden bedrag. Een box bevat gemiddeld 2-3 outfits met een totale boxwaarde van 500-1000 euro. Je bent tot niets verplicht, je houdt enkel wat je leuk vindt.

house-of-einstein-review-11

Wat je niet leuk vindt stuur je weer terug. Simpel gesteld is het dus eigenlijk de ideale service, want je ontvangt een aantal kledingsets naar jouw smaak en kunt alles zo terug sturen – al is dit makkelijker gezegd dan gedaan met de mooie kleding.

House of Einstein. Geniaal?

Skypen met een styliste, een doos vol kleding op smaak ontvangen, gratis service, geen aankoopverplichting en nergens aan vast zitten – het is ook geen abonnement – oftewel: no cure no pay.

house-of-einstein-review-1

 

 

Daarbij betaal je achteraf en alleen voor de kleding die je besluit te houden, voor dezelfde prijs als in de winkel.

 

house-of-einstein-review-2

 

 

House of Einstein claimt daarbij garant te staan voor duurzaamheid en kwaliteit, en werkt (daarom) met premium kledingmerken.

 

 

 

Qua prijzen zijn ze vergelijkbaar met de betere herenmodezaak of de Bijenkorf. Een box bevat meestal twee complete outfits, bestaande uit een broek, t-shirt, overhemd, trui of jasje – en bijpassende accessoires.

house-of-einstein-review-3

 

Hebben we een kritische noot voor House of Einstein zelf? Yes, het is een idee om ook goed aandacht te besteden aan het voetenwerk, ofwel de schoenen!

 

 

De conclusie van Mannenstyle is tot slot dat iedere man House of Einstein in ieder geval één keer zou moeten proberen. Je kunt er geen buil aan vallen en de kans is erg groot dat je een aantal items in de box vindt die je niet wilt terugsturen..

WIN 50 EURO shoptegoed voor House of Einstein!

Ben jij benieuwd naar House of Einstein? Wij geven shoptegoed weg t.w.v. 50 EUR! Dit bedrag mag je vrijblijvend spenderen binnen de doos die jij thuis ontvangt, zonder verplichting om meer uit te geven. Check onze social media en doe simpel mee met de winactie!

Facebook.com/Mannenstyle

Instagram.com/Mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram