Case Logic maakt de ideale LoDo Laptoptas stijlvoller dan ooit en jij kunt ‘m winnen!

Case Logic maakt de ideale LoDo Laptoptas stijlvoller dan ooit en jij kunt ‘m winnen!

case-logich-lodo-laptoptas-winnen-0

We reizen allemaal en hebben allemaal een laptop, dus dat betekent dat menigeen van ons gebruik maakt van een laptoptas. Natuurlijk heel logisch, maar waarom zijn deze tassen zelden stijlvol? Case Logic brengt met de LoDo laptoptassen iets waar we qua stijl wat mee kunnen en wij geven deze ideale tas weg!

Case Logic presenteerde onlangs haar LoDo-collectie, speciaal voor mensen die veel onderweg zijn. Binnen de tassenlijn zien we tien verschillende soorten en maten, variërend van rugzakken en schoudertassen tot laptopsleeves en tablethoezen. Het merk heeft de reeks voorzien van de handige features die je verwacht bij een goede laptoptas, maar heeft deze gecombineerd met een modern design in fijne kleuren. Ideaal dus voor werk, school of op reis en goed te combineren met diverse kledingstijlen.

case-logich-lodo-laptoptas-winnen-3

Wij bekeken de groene variant van de LoDo laptoprugzak. De buitenkant van deze tas is evenals de hoezen en sleeves gemaakt van een mix van katoen en linnen van hoge kwaliteit. De binnenzijde is voorzien van stevig gevoerde laptopvakken, handig om de laptop met inhoud veilig te houden natuurlijk. Overigens is er ook aan het draagcomfort gedacht met de gewatteerde en verstelbare schouderriem.

Beschikbaar in drie kleuren: Graphite, Dress Blue en Petrol Green, is de Case Logic LoDo-collectie te koop bij o.a. Bol.com, CoolBlue en Media Markt. ‘Onze’ Petrol Green laptoprugzak is te koop voor een verkoopadviesprijs van €89,99.

Win de Case Logic LoDo laptoprugtas t.w.v. €89,99!

Like what you see? Wij geven de LoDo rugtas voor de laptop weg en jij kunt ‘m winnen! Check snel onze social media en doe heel simpel mee..

Instagram Mannenstyle
Facebook Mannenstyle

case-logich-lodo-laptoptas-winnen-7

case-logich-lodo-laptoptas-winnen-5

case-logich-lodo-laptoptas-winnen-6

1 Reactie

  • Thomas
    29 april 2016

    Klopt het nou als ik geen post zie op Instagram? Wil die tas wel winnen 😉

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram