Sneaker Scout: Hypnotic Yellow Phoenician High Top Black

Sneaker Scout: Hypnotic Yellow Phoenician High Top Black

hypnotic-yellow-phoenician-high-top-sneakers

In onze nieuwe rubriek ‘Sneaker Scout’ presenteren we nieuwe sneakers en onbekende merken uit binnen- en buitenland. Vandaag maken we kennis met de Phoenician high-top van Hypnotic Yellow, een luxe schoenenmerk uit Porto, Portugal.

Gecreëerd door een gespecialiseerde design studio gevestigd in de Noord-Portugese stad, biedt het label een aantal opvallende footwear exemplaren zoals deze Phoenician High Top Black.

Uitgebracht als onderdeel van de ‘Phoenician’ Collection die onlangs door het merk werd gepresenteerd, wordt de High Top geleverd met lederen bovenwerk, voering, lederen veters en een zwarte glanzende rubberen Margon zool.

Hypnotic Yellow’s Phoenician High Top Black is reeds verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Wrong Weather voor EUR 375,-.

hypnotic-yellow-phoenician-high-top-sneakers-1

hypnotic-yellow-phoenician-high-top-sneakers-2

hypnotic-yellow-phoenician-high-top-sneakers-3

hypnotic-yellow-phoenician-high-top-sneakers-4

Over Phoenician Collection by Hypnotic Yellow

De Phoenician Collection combineert de hoge kwaliteit Portugees vakmanschap met de beste Italiaanse materialen.

Alle sneakers zijn vervaardigd in Portugal, maar ze maken alleen gebruik van Italiaans luxe double-face castoro leder uit van Sciarada Conceria en rubberen zolen van Margom.

Met name geïnspireerd door de rauwheid en de dualiteit van het suède gebruikt in al onze sneakers (met een eenvoudige lus beveiligd door oogje en de sneakers presenteren beide zijden van het leder), willen we hoge kwaliteit schoenen bieden aan de hedendaagse consument die aandacht schenkt aan comfort, detail en tijdloos design.

De Phoenician collectie sneakers wordt gevormd door drie verschillende modellen: de low-top (verkrijgbaar in zeven kleuren), de high-top (met luxe lam bontkraag, verkrijgbaar in twee kleuren) en de slip-on (gemaakt met slechts één stuk leer, verkrijgbaar in elf kleuren).

hypnotic-yellow-phoenician-sneakers

Post a Comment

#Volg ons op Instagram