Russische versie van een Superhero Movie ziet er belachelijk gaaf uit

Russische versie van een Superhero Movie ziet er belachelijk gaaf uit

Het lijkt erop dat superhelden films echt een wereldwijd fenomeen zijn. We worden dit keer getrakteerd op de trailer voor Guardians, en daarmee de mogelijke toetreding van Rusland in het ongeëvenaarde Superhero Movie succes van Marvel en DC Comics franchises.

De trailer is voorzien van vrijwel exact dezelfde ingrediënten van elke superhero film, met inbegrip van genetisch gemuteerde mannen en vrouwen met onaardse krachten die moeten samenwerken om een schijnbaar onstuitbare bovennatuurlijke kracht te vernietigen.

Misschien wel het meest interessante en belachelijke moment in de trailer komt op het einde, wanneer een half-mens half-beer verschijnt om de dag te redden. Russische beren zijn in het verleden eeuwen gebruikt om de grootmacht te vertegenwoordigen en het lijkt erop dat de film een aantal toespelingen naar de Sovjet-Unie zal hebben.

Geniet van de gekke trailer hierboven en wacht de release van de film af op 23 februari 2017 in Rusland. Het is overigens nog niet bekend of en wanneer de film een internationale release zal krijgen..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram