Een eerste blik op de BUSCEMI B-Court Sneakers

Een eerste blik op de BUSCEMI B-Court Sneakers

buscemi-b-court-sneakers-mannenstyle

Bekend als één van de producenten met de beste hedendaagse, luxe sneakers, is BUSCEMI – het geesteskind van de in New York gevestigde designer Jon Buscemi – een populair schoenenmerk onder o.a. de rich and famous. We maken kennis met het nieuwste model, de Buscemi B-Court sneakers..

Kosten noch moeite zijn gespaard met betrekking tot de productie en materialen vereist voor het nieuwe B-Court sneaker model van Buscemi, een geschikte uitbreiding van het reeds prominente 100mm ontwerp.

Gevormd rond een sportievere basis in vergelijking met die van de meer mode-georiënteerde tegenhangers, hebben de BUSCEMI B-Court sneakers – hoewel niet ontwikkeld voor de prestaties – elementen die doen denken aan de moderne basketbalcultuur.

buscemi-b-court-sneakers-mannenstyle-3

Pronkend met een veel sportiever ’tooling’ systeem, heeft de op enkel-hoogte sneaker meer ergonomischere hardware, een multi-panel, sportachtige constructie en een ondersteunend gedeelte bij de enkel.

Gepland voor release in de loop van dit lente/zomer seizoen, zal de BUSCEMI B-Court aanvankelijk zeker niet goedkoop zijn met een $ 1150 prijskaartje, ruim 1000 euro. Meer informatie over deze prijzige, opvallende sneaker volgt binnenkort op de officiële website.

buscemi-b-court-sneakers-mannenstyle-2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram