De HTC 10 heeft de beste Smartphone Camera tot heden

De HTC 10 heeft de beste Smartphone Camera tot heden

htc-10-1

Vandaag heeft HTC officieel zijn nieuwe vlaggenschip smartphone onthuld, de HTC 10, en deze beschikt over de beste smartphone camere tot nu toe..

Een jaar na de start van de ontwikkeling, combineert het apparaat een eersteklas camera met hoge standaard audio, evenals een nieuwe metalen unibody design. Geïnspireerd door licht, heeft het ontwerp gedurfde contouren gesneden uit massief metaal. De full-glazen front op zijn beurt gaat naadloos over in de metalen behuizing. De speakers brengen verbeterde geluidskwaliteit en de vinger sensor zal jouw aanraking vanuit vrijwel elke hoek herkennen.

De HTC 10 beschikt over de beste smartphone camera tot nu toe. Het heeft ‘s werelds eerste optisch gestabiliseerde, grotere diafragma f/1,8 lens, zowel aan de voor- en achterzijde camera, naast nieuwe grotere sensoren. Laser autofocus is beschikbaar voor de hoofdcamera en groothoek lens. De Pro-modus zal op zijn beurt meer geavanceerde opties bieden voor ervaren fotografen.

htc-10-2

Daarnaast werk de smartphone met 4K video en ‘s werelds eerste stereo, 24-bit, Hi-Res audio-opname.

Met de nieuwste Qualcomm Snapdragon processor, draait de telefoon sneller, terwijl er minder energie verbruikt wordt. De levensduur van de batterij is eveneens verbeterd met 30 procent.

Vanaf mei wordt de HTC 10 geleverd, maar op de website plaats je nu je pre-order op de HTC 10. De Unlocked editie verkoopt voor € 799.00 en komt in zwart, wit en goud.

htc-10-3

Post a Comment

#Volg ons op Instagram