Converse by John Varvatos Punk Collectie

Converse by John Varvatos Punk Collectie

converse-john-varvatos-punk

Converse is wederom een samenwerking aangegaan met ontwerper John Varvatos voor een limited-edition collectie. In deze schoenencollectie zien we klassieke sneakers met een high-end design.

Bij de nieuwe samenwerking viert het duo de 40ste verjaardag van punk rock met bekende archetypen – waaronder studs, ritsen en leer – die kenmerkend zijn voor de mode van deze muziekwereld in zijn hoogtijdagen tijdens de jaren ’70.

De Chuck Taylor All Star ziet vier verschillende interpretaties, waaronder de Tornado Zip met glanzend rood/zwart leer en geperforeerd zandkleurig bovendeel, samen met een tonale Artisan Stitch in zwart en metallic Multi Stud versie.

De low-top Deck Star Slip ’67 is ook opgenomen in de line-up, en zien we in een zwart versleten leren afronding voor de diverse silhouetten.

De collaborative rock ‘n’ roll collectie is nu online beschikbaar bij John Varvatos en Converse winkels tussen $ 125- $ 235.

converse-john-varvatos-punk-5converse-john-varvatos-punk-3converse-john-varvatos-punk-1converse-john-varvatos-punk-2converse-john-varvatos-punk-4

Post a Comment

#Volg ons op Instagram