Handige schoonmaaktips waarmee je een vrouw versteld laat staan

Handige schoonmaaktips waarmee je een vrouw versteld laat staan

schoonmaaktips-mannen-1

Heb jij je eigen Irina Shayk-look-a-like gevonden en sta je op het punt haar mee naar huis te nemen? Zorg dan dat je huis schoon is. Er is geen grotere afknapper voor vrouwen dan een vies huis. Het schijnt iets te zeggen over ons karakter… Met de volgende tips en tricks weet je zeker dat het niet aan je schoonmaakkunsten ligt als ze er vandoor gaat met een ander.

    • Cola als wc-reiniger

Gooi een blikje cola in de wc-pot en laat het een uur weken. Spoel daarna door en de kalk uit je wc is verdwenen. Bij hardnekkige kalkaanslag kun je de cola beter een hele nacht laten weken. Naast de wc ontkalken, kun je met cola ook vetvlekken uit je kleding verwijderen en je aangebrande pannen reinigen.

    • Kreukvrije was

Als er iets is dat veel tijd inneemt, is het strijken. Zorg dat je de was meteen uit de wasmachine haalt zodra deze klaar is, en hang het op hangertjes of leg het languit te drogen op een droogrek. Zo voorkom je kreukels en wordt strijken overbodig. Indien je toch bent vergeten om de was direct op te hangen, vind je hier de snelste manier om je overhemden te strijken.

    • Schimmel verwijderen

Als er schimmelplekken op je muren zitten, is het écht tijd dat je gaat schoonmaken. Belangrijk is het om je huis goed te ventileren als er schimmel ontstaat. De schimmelplekken verwijder je door er azijn op te doen. Nadat je de azijn even hebt in laten trekken, veeg of borstel je de plek met koud water schoon. Ook werkt azijn tegen thee-aanslag in bekers en kalk in de waterkoker.

Mocht je nu echt schoonmaaktips-mannengeen zin hebben in schoonmaken, is het een idee om aan je huisgenoten voor te stellen een schoonmaakster in te huren. Via Book a Tiger kun je per regio online een afspraak maken. De schoonmaakster komt wanneer jij wilt, en als je de kosten deelt, is het nog betaalbaar ook. Het enige dat de dames dan nog erg op prijs zullen stellen, is een schoon bed.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram