Ontdek wat er gebeurt er als je naakt in Mexico eindigt in de nieuwe ‘Search Party’ trailer

Ontdek wat er gebeurt er als je naakt in Mexico eindigt in de nieuwe ‘Search Party’ trailer

Klaar om met de liefde van zijn leven te trouwen, maakt een groep vrienden zich klaar voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest tot alles misloopt. Van één van de makers van ‘Old School’ en ‘Road Trip’ is hier de nieuwe trailer van ‘Search Party’.

Als de huwelijksceremonie wordt geruïneerd, besluit de gepijnigde vrouw (Shannon Woodward) de huwelijksreis in haar eentje te maken. In een poging om zijn relatie en huwelijk te redden, gaat echtgenoot (Thomas Middleditch) op reis naar Mexico om haar te vinden. Alles gaat echter mis en wordt zijn auto gestolen en en zijn kleding gejat.

Ronddwalend in Mexico met niets anders dan hoop en zijn Adam-kostuum, zien we in Search Party een verloren man in een aantal hilarische situaties om zijn vrouw terug te winnen, en natuurlijk zijn beste vrienden die hem willen redden.

In de cast zien we verder o.a. T.J. Miller en Krysten Ritter en de door Scot Armstrong geregisseerde comedy – oorspronkelijk internationaal uitgebracht in 2014 en dus al te bekijken – verschijnt volgende maand in diverse internationale bioscopen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram