De eerste blik op BBC’s gloednieuwe ‘Top Gear’ serie!

De eerste blik op BBC’s gloednieuwe ‘Top Gear’ serie!

BBC onthulde afgelopen week de eerste teaser trailer voor de nieuwe reeks Top Gear, sinds volledige herziening van de show. We zien vanaf heden de leiding van het populaire autoprogramma in handen van Matt LeBlanc (Friends) en Chris Evans!

Voormalig gastheer Jeremy Clarkson’s “handgemeen” met een producent, liet de BBC geen andere keuze dan om de show voort te zetten zonder haar omstreden gastheren. In plaats daarvan toont de gloednieuwe teaser de nieuwe gastheren Chris Evans en Matt LeBlanc bij Centerstage en torenhoge productiewaarden en, nou ja, dat is het wel, want de show is momenteel nog in productie. De beelden die in de trailer te zien zijn, zijn overigens visueel boeiend!

Deze teaser is meest recente stap in een voortdurend schaakspel, waarbij Clarkson, Hammond en May de sprong hebben gemaakt naar Amazon Prime om een ​​nieuwe auto-show te produceren voor de online streaming dienst. De nieuwe Top Gear staat gepland om in première te gaan mei, een maand voor Clarkson’s momenteel nog titelloze show live zal gaan op Amazon.

Check de trailer hierboven en laat ons weten wat je vindt van de vernieuwde serie!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram