Maak kennis met de Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV

Maak kennis met de Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC SUV

mercedes-amg-glc-43-4matic-suv-1

Mercedes presenteert hun nieuwe AMG versie van de luxe GLC SUV. De mid-size SUV beschikt over 362 pk dankzij een 3,0-liter twin turbo V6 motor die je accelereert van 0 tot 100 km per uur in 4,8 seconden, voordat ze uitkomt op 250 km/u.

Deze twin turbo V6 wordt gecombineerd met Mercedes ‘ 9G-TRONIC negen-traps automatische transmissie met kortere schakeltijden en vijf DYNAMIC SELECT modi, zoals Eco, Comfort, Sport, Sport Plus en Individual, en de AMG prestatie 4MATIC vierwielaandrijving configureert met een de achterkant.

mercedes-amg-glc-43-4matic-suv-2

De GLC beschikt ook over een standaard AIR Body Control luchtvering met een speciaal afgestelde versie van hun adaptief dempingssysteem ADS PLUS, dat bestaat uit drie fasen: Comfort, Sport en Sport Plus.

Wat betreft de buitenkant heeft de GLC een discrete body kit met een gereprofileerde voorbumper met grotere vensters, side skirts, een diffuser achter en een ‘diamond’ grille. Daarnaast is er een ‘vierpijps-uitlaat’ aanwezig, evenals 19-inch lichtmetalen velgen.

mercedes-amg-glc-43-4matic-suv-3

Het interieur op zijn beurt toont een lederen en micro suède stuurwiel, sportstoelen en een vernieuwd instrumentenpaneel.

Nadat de Mercedes SUV officieel onthuld wordt in de loop van volgende week bij de New York Auto Show, verwachten we de AMG GLC 43 4MATIC bij de dealer tegen het einde van het jaar.

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-5

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-7

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-6

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-9

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-8

mercedes-amg-glc-43-4matic-mid-size-suv-4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram