Van eigen bodem: NOA Amsterdam (Nieuwe Oogst Amsterdam)

Van eigen bodem: NOA Amsterdam (Nieuwe Oogst Amsterdam)

noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts

Vandaag laten we jullie kennis maken met Nieuwe Oogst Amsterdam, ofwel NOA Amsterdam, in het kader van kwaliteitslabels van eigen bodem. Dit jonge fashionmerk uit de hoofdstad brengt ons een hele fijne must-have voor dit voorjaar..

NOA’s lente/zomer collectie bevat een t-shirt lijn, geproduceerd in Portugal. De modellen vallen in de categorie ‘longline’, een enorm populair design dat het eigenlijk al tijden goed doet. Alhoewel je nu snel geneigd bent te denken “och, weer een longline label”, is het bij NOA Amsterdam toch echt anders hebben we bemerkt. Ja, de stijl is zeker trendy, – which we like – maar de kracht zit primair in de kwaliteit van de shirts.

Alle T-shirts zijn namelijk gemaakt van streng geselecteerd Portugees zwaar katoen met carbon afwerking om een zacht fluwelen gevoel te creëren. De shirts voelen kwalitatief steviger en dikker aand, en kunnen tegen een flinke stoot. Met andere woorden, dit is niet je typische longline shirt dat na een aantal wasbeurten helemaal uit de vorm is.

noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts-1

NOA is momenteel bezig met het ontwerpen van hun volgende collectie, zodat ze een hele nieuwe Oogst kunnen lanceren in de nabije toekomst. Ook deze collectie zal trouwens zijn kenmerkende design halen uit de moderne architectuur.

De huidige collectie bestaat uit 3 T-shirts in must-have Black, White en Dried Herb en vind je in de NOA Amsterdam website en store!

noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts-dried-herb

Over Nieuw Oogst Amsterdam a.k.a. NOA.

NOA is een mode-label uit Amsterdam, opgericht door vier vrienden met een passie voor kleding. Alles dat zij doen komt voort uit een bepaalde visie. Geïnspireerd door de moderne architectuur herkennen we minimalistische trekjes bij het label en ze hechten overduidelijk veel waarde aan de relatie tussen functionaliteit, materiaal en design. Met de nadruk op een ‘clean’, stedelijk en minimalistisch design, richt NOA zich op mannen die qua stijl balanceren tussen high-end met streetwear. NOA’s  kenmerkende rode lijn – a la Prada – kan worden teruggevonden in alles dat zij doen.

noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts-detail  noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts-wit-detail

noa-nieuwe-oogst-amsterdam-longline-t-shirts-wit

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram