BMW kijkt naar de toekomst met de Vision Next 100 Concept

BMW kijkt naar de toekomst met de Vision Next 100 Concept

bmw-vision-next-100-concept-1

Dit jaar is het 100-jarig bestaan ​​van BMW, de luxe en innovatieve autobouwer uit Duitsland. Om zijn verjaardag te vieren heeft BMW het meest futuristische concept tot heden onthuld met de Vision Next 100..

De auto komt in navolging van de i8 concepten van januari en stelt zich de vraag hoe de BMW van 2116 er uit zou zien. Het resultaat? Een lage-sitting, volledig elektrische sedan met vier vlinderdeuren (die openen middels proximity sensor), flexibele ‘schil’ overdekte wielen en natuurlijk de mogelijkheid om zelf te rijden.

bmw-vision-next-100-concept-3

De auto heeft zelfs een op de bestuurder gecentreerde  Boost-modus, waarbij de bestuurder de controle over het stuur krijgt en ‘Alive Geometry’ driedimensionale waarschuwingsberichten biedt of zelfs de optimaal te rijden lijn en snelheid.

Als autonome Ease-modus meer jouw stijl is, dan kun je achterover leunen terwijl het stuurwiel één wordt met het dashboard. De stoelen leunen vervolgens naar een meer comfortabele limousine-achtige rit en de auto zelf wijst omliggend landschap en bezienswaardigheden aan.

bmw-vision-next-100-concept-7

De Vision Next 100 maakt ook gebruik van een zogenaamde Companion persoonlijke assistent, die zowel de bestuurder als de passagiers monitort, hun gewoonten leert en zich aanpast aan hun behoeften na verloop van tijd – het kan zelfs tot interactie overgaan met naderende voetgangers.

Voor meer informatie over de visie op de komende eeuw van de Duitse autoreus check je de BMW Next 100 website.

bmw-vision-next-100-concept-2

bmw-vision-next-100-concept-5

bmw-vision-next-100-concept-4

bmw-vision-next-100-concept-6

1 Reactie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram