Hoe word je een Sushi Chef?

Hoe word je een Sushi Chef?

hoe-word-je-sushi-chef-mannenstyle

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is het niet heel makkelijk om zelf mooie, goede sushi te maken. Hoe moeilijk zal het dan wel niet zijn om een sushi-chefkok te worden? Het kost in ieder geval tien jaar van je leven..

Simpel, het is geen gemakkelijke taak en terwijl het misschien simpel lijkt, is er zo’n groot verschil tussen goede en slechte sushi, en dus is de reis van het perfectioneren van sushi maken ook een lange.

Wat is er nodig om een meester te worden? In een gloednieuwe video-serie, genaamd Shokunin, volgen we de New York sushi-chef David Bouhadana als hij culinair gelijkgestemde individuen bezoekt die hard weken om hun ambacht te perfectioneren.

Bouhadana bezoekt Oona Tempest, een sushi-leerling ondergaat daar een intensieve chefopleiding aan Tanoshi Sushi NYC. De training wordt geschat op ten minste 10 jaar (!). De eerste twee jaar raak je niet eens vis aan, praat je niet met het personeel en is er geen interactie met het eindproduct op wat voor manier dan ook. Je bent gewoon hard aan het werk, ondersteunend de rest van het team en je bewijst je trouw en loyaliteit. Geniet van de eerste aflevering hieronder.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram