Diadora doet iets heel bijzonders met inspirerende ‘Make It Bright’ campagne!

Diadora doet iets heel bijzonders met inspirerende ‘Make It Bright’ campagne!

diadora-make-it-bright-n9000-mannenstyle-2

We zijn allemaal bekend met het iconische Italiaanse label Diadora, en het succesvolle merk heeft als pijlers authenticiteit, innovatie en vakmanschap. Deze eigenschappen worden bekrachtigd met de nieuwe campagne ‘Make it Bright’, waarbij iemand met zijn online bestelde N9000 sneakers op een bijzondere startknop heeft gedrukt..

Een vers paar Diadora N9000 sneakers uit Italië, dankzij een online bestelling in Barcelona ter voet geleverd, dat vereist toelichting! ‘Make it bright’ staat voor een spannende en actieve manier van leven en plezier, en is meer dan alleen een sportief motto. Het is een attitude; ‘making an ordinary day extra ordinary’. Dit betekent dat normale dagelijkse bezigheden worden getransformeerd tot buitengewone acties.

diadora-make-it-bright-n9000-mannenstyle-3

In het kader van de 2016 voorjaarscampagne van Diadora staat de ‘Bright Delivery’ centraal. De gedachte dat een dagelijkse happening – bijvoorbeeld de levering van een paar sneakers – wordt omgetoverd tot iets bijzonders, bracht Diadora op het idee om de meest spectaculaire estafette ooit te organiseren. Een kleine 1500 km over de meest boeiende, diverse terreinen die Europa te bieden heeft.

De estafette – gelopen door lopers uit 10 verschillende landen, van 19 t/m 56 jaar oud – start op het hoofdkantoor van Diadora in Italië en eindigt in Barcelona. De renners worden gevolgd door een cameraploeg die live verslag zal doen en mensen die willen meegenieten van dit plezier kunnen elke dag het pakket volgen.

diadora-make-it-bright-n9000-mannenstyle-4

DE ESTAFETTE

De estafette zal van start gaan in Caerano di San Marco (Treviso, Italië), waar de wortels van Diadora liggen en waar Diadora nog steeds is gevestigd. De ‘Made in Italy’ lijn wordt eveneens daar gefabriceerd en het eerste paar SS2016 N9000 sneakers zal dankzij de inspirerende estafette langs de meest verbazingwekkende plekken van Zuid-Europa reizen, om uiteindelijk afgeleverd te worden in Barcelona.

Als deze prachtige rit voltooid is kunnen wij trouwens ook nagenieten dankzij de documentaire, tv-reclame en social media! Zoals gezegd is de unieke loop ook dagelijks te volgen en dit kan via de interactieve website makeitbright.diadora.com, hier ontmoet je tevens de lopers en ontdek je hun motivatie, plezier en hoogtepunten.

Laat je inspireren door deze unieke campagne van sport en plezier en make it bright!

diadora-make-it-bright-n9000-mannenstyle-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram