‘Gods of Egypt’: Trailers en win bioscoopkaarten + badjas!

‘Gods of Egypt’: Trailers en win bioscoopkaarten + badjas!

gods-of-egypt-trailer-winactie-bioscoopkaarten

De actievolle avonturenfilm Gods of Egypt vindt plaats in het Oude Egypte en twee goden nemen het tegen elkaar op in een episch gevecht om de wereld en een vrouw. Bekijk snel de officiële trailer van Gods of Egypt en win gelijk bioscoop tickets voor 2!

In dit spectaculaire actie-avontuur dat zich afspeelt in het Oude Egypte, moet een sterveling en simpele dief genaamd Bek (Thwaites) de krachten bundelen met de Egyptische god Horus (Coster-Waldau) op een missie om de wereld en zijn geliefde te redden van de god van de duisternis, Set (Butler).

Set heeft op wrede wijze de troon van het Egyptische rijk bemachtigd en Horus en Bek zetten alles op alles om dit recht te zetten. Zie de trailer hieronder:

De film presenteert in het verhaal tal van explosies, optredens van helse goden zoals Anubis en visueel verbluffende actiescènes, een garantie voor actievolle spanning en sensatie.

Regie: Alex Proyas
Cast: Brenton Thwaites, Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Geoffrey Rush, Courtney Eaton en Abbey Lee

Winactie

Gods of Egypt draait vanaf 24 februari a.s. in de bioscoop en om gods-of-egypt-badjas-winactiedit te vieren geven wij een aantal bioscooptickets voor 2 weg en badjassen.

Dus wil jij gratis met iemand naar deze spectaculaire film? Check snel onze Instagram of Facebookpagina!

www.facebook.com/godsofegyptmovie

 

3381-B-IMAX GODS OF EGYPT 70x100 on 50%.indd

Post a Comment

#Volg ons op Instagram