Mannen opgelet! 5 Sieraden om de dames met Valentijn cadeau te doen!

Mannen opgelet! 5 Sieraden om de dames met Valentijn cadeau te doen!

valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-

Valentijnsdag komt eraan en dit betekent dat we de vrouw in ons leven weer van iets moois moeten voorzien, maar wat geef je de 14e van februari? Check deze 5 cadeautips voor Valentijnsdag en je missie om mevrouw happy te maken slaagt gegarandeerd..

De portemonnee kan weer getrokken worden dankzij Cupido. Aangezien het vaak lastig is om iets te bedenken, houden wij het graag simpel. Het zou mooi zijn als de ontvanger – of in dit geval ontvangster – tevreden kijkt bij het openen van het presentje en met sieraden is dit altijd het geval.

Natuurlijk, het is cliché, maar daarom niet minder effectief. Een vrouw heeft nooit genoeg sieraden en no worries mannen, sieraden hoeven je portemonnee niet leeg te trekken

Hieronder een aantal cadeautips voor Valentijnsdag ter inspiratie onder de E100, geschikt voor zowel vrouw, vriendin of scharrel:

valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-ring

1. Lauwerkrans ring

De lauwerkrans staat voor vrede en overwinning. Laat jouw vrouw of vriendin maar even gelauwerd worden met haar knappe verovering van jou – benadruk dit duidelijk. Dit sieraad heeft een inspirerende en elegante look, en is vervaardigd uit sterling zilver in een design dat gedurfde structuur combineert met kromlijnige kwetsbaarheid.

Bestel hier voor € 59,99

 

valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-oorbellen

2. Oorstekers fonkelende sterren
Een klassieker voor zowel werk als vrije tijd! Elke vrouw draagt oorbellen, dus perfect om te geven. Toch? Alhoewel alle dames iets in de oren steken, draagt niet iedereen oorhangers. Oorstekers zijn een veilige keuze en komen altijd van pas. Deze prachtige, met de hand afgewerkte oorstekers van sterling zilver en zirkonia’s stralen ingetogen glamour uit. Veelzijdigheid ten top – ze passen bij iedere kleur in de garderobe van mevrouw.

Bestel hier voor € 59,99
valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-charm

3. Charm love is forever

Kiespijnzoet met die tekst, maar zeker gewaardeerd. De charm met de tekst ‘Love is Forever’ spreekt voor zich. Laat je vrouwtje zien hoeveel zij voor jou betekent. Deze sterling zilveren charm is het ideale cadeau voor Valentijn.

Bestel hier voor € 59,99

 

valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-ketting
4. Collier bloemblaadjes van liefde

Een klavertje vier staat voor geluk en dit collier heeft een verfijnde elegantie met 4 bloemblaadjes van liefde. Benadruk met deze ketting maar eens hoeveel geluk mevrouw heeft met jou! Dit sterling zilveren collier kenmerkt zich door de hartvormige stenen van zirkonia.

Bestel hier voor € 99,99
valentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog-armband

5. Zilveren Moments armband met hartsluiting

Een klassieke en all-time favorite bedelarmband heeft een romantische twist met deze hartvormige sluiting. De ultieme armband voor de persoonlijke collectie onvergetelijke liefdesmomenten van je vrouwtje met jou. Erg zoet, maar een garantie voor een blije vrouw.

Bestel hier voor € 59,99

 

 

Bonus

Mocht je nou toch E99,- of meer uitgeven, dan krijg je een prachtigevalentijnscadeau-sieraden-tips-mannenblog Pandora jewelry box cadeau. Scoor je extra punten mee bij mevrouw!

Voor meer Valentijnsdagcadeautips voor kun je hier klikken voor meer inspiratie. Succes mannen!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram